A doua zi dupa moarte

scrisa de Dan Stanca

A doua zi dupa moarte de Dan Stanca Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
A doua zi dupa moarte 18.2 lei *
A doua zi dupa moarte 19.99 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Curtea Veche Publishing
Autor (i): Dan Stanca
Numar de pagini: 328 pagini
ISBN: 978-606-588-077-1
Anul aparitiei: 2011
Descriere: Dan Stanca este singurul prozator de factura eliadesca pe care-l avem. Singurul la care realismul cotidian si teroarea istoriei fac saltul brusc in metafizic, in simbolismul tradiţiei hermetice, singurul alchimist narativ interesat – fascinat, de fapt – de camuflarea sacrului in profan.
Dan C. Mihailescu

DAN STANCA a publicat pana in prezent 16 romane, dintre care amintim Morminte stravezii, Mila frunzelor, Noaptea lui Iuda, Drumul spre piatra, Ultimul om, Cei calzi si cei reci, Mut, Mutilare etc. A primit de doua ori Premiul Uniunii Scriitorilor, in anii 1998 si 2003, tot de doua ori Premiul Asociaţiei Scriitorilor din Bucuresti, in 2001 si 2009. A fost in mai multe randuri nominalizat la premiile USR. Romanul sau Noaptea lui Iuda, poate cel mai bine receptat de critica, a fost nominalizat in anul 2008 la premiul „cea mai buna carte a anului“, decernat de revista Romania literara. Dan Stanca a publicat, de asemenea, sute de articole in presa culturala. A fost tradus in reviste din Spania, Serbia, Italia, Slovenia, Ungaria, Germania. Este considerat un promotor al romanului fantastic cu substrat metafizic, imbinand grotescul cu vizionarismul.


Carti similare cu A doua zi dupa moarte

Jurnalul albastru

Jurnalul albastru

de James Levine

mai mult
Cântec lin

Cântec lin

de Leila Slimani

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!