A doua zi dupa moarte

scrisa de Dan Stanca

A doua zi dupa moarte de Dan Stanca Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
A doua zi dupa moarte 18.2 lei *
A doua zi dupa moarte 19.99 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Curtea Veche Publishing
Autor (i): Dan Stanca
Numar de pagini: 328 pagini
ISBN: 978-606-588-077-1
Anul aparitiei: 2011
Descriere: Dan Stanca este singurul prozator de factura eliadesca pe care-l avem. Singurul la care realismul cotidian si teroarea istoriei fac saltul brusc in metafizic, in simbolismul tradiţiei hermetice, singurul alchimist narativ interesat – fascinat, de fapt – de camuflarea sacrului in profan.
Dan C. Mihailescu

DAN STANCA a publicat pana in prezent 16 romane, dintre care amintim Morminte stravezii, Mila frunzelor, Noaptea lui Iuda, Drumul spre piatra, Ultimul om, Cei calzi si cei reci, Mut, Mutilare etc. A primit de doua ori Premiul Uniunii Scriitorilor, in anii 1998 si 2003, tot de doua ori Premiul Asociaţiei Scriitorilor din Bucuresti, in 2001 si 2009. A fost in mai multe randuri nominalizat la premiile USR. Romanul sau Noaptea lui Iuda, poate cel mai bine receptat de critica, a fost nominalizat in anul 2008 la premiul „cea mai buna carte a anului“, decernat de revista Romania literara. Dan Stanca a publicat, de asemenea, sute de articole in presa culturala. A fost tradus in reviste din Spania, Serbia, Italia, Slovenia, Ungaria, Germania. Este considerat un promotor al romanului fantastic cu substrat metafizic, imbinand grotescul cu vizionarismul.


Carti similare cu A doua zi dupa moarte

Nu, stai, in seara asta cinez cu tata!

Nu, stai, in seara...

de Marion Ruggieri

mai mult
Domnul vucea

Domnul vucea

de Barbu Stefanescu Delavrancea

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!