Impreuna

scrisa de Anna Gavalda

Impreuna de Anna Gavalda Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Impreuna 24.5 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Polirom
Autor (i): Anna Gavalda
Traducator (i): Iustina Croitoru
Numar de pagini: 616 pagini
ISBN: 973-46-0052-4
Anul aparitiei: 2005
Descriere: Impreuna a fost unul dintre cele mai mari succese ale momentului in Franta anului 2004, aflat pe listele de bestselleruri din Europa. La numai citeva luni de la aparitie, drepturile de traducere au fost achizitionate in treizeci si sase de tari.
Actiunea se petrece la Paris, in zilele noastre, in decursul unui an. In roman apar patru personaje principale: un tinar aristocrat, o tinara pictorita fara adapost, o bunica pe punctul sa abandoneze lupta cu viata si un chelner lipsit de maniere. Toti patru ajung sa locuiasca sub acelasi acoperis. Patru oameni care, la inceput, par sa nu aiba nimic in comun si care ajung sa se cunoasca pe ei insisi si sa-si daruiasca iubirea celorlalti. Un roman care se citeste pe nerasuflate datorita stilului direct si alert, vietile celor patru angrenind o adevarata radiografie a Parisului contemporan.

In presa franceza, Impreuna este considerat unul dintre cele mai frumoase romane de dragoste. Romanul Impreuna este ecranizat de celebrul regizor francez Claude Berri.


Carti similare cu Impreuna

Ulii si porumbei - marianna sirca

Ulii si porumbei -...

de Grazia Deledda

mai mult
Zilele abandonului

Zilele abandonului

de Elena Ferrante

mai mult
La capatul lumii si in tara aspra a minunilor

La capatul lumii si in...

de Haruki Murakami

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!
Membrii care au citit cartea

Mirabela
Recenzii: 0
Carti citite: 46

anna
Recenzii: 0
Carti citite: 126