Catre un zeu necunoscut

scrisa de John Steinbeck

Catre un zeu necunoscut de John Steinbeck Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Catre un zeu necunoscut 17.5 lei *
Catre un zeu necunoscut 21.71 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Polirom
Autor (i): John Steinbeck
Traducator (i): Ioana Oprica
Numar de pagini: 240 pagini
ISBN: 978-973-46-1934-4
Anul aparitiei: 2011
Descriere: Unul dintre primele romane ale lui John Steinbeck, Catre un zeu necunoscut este o poveste misterioasa, ce exploreaza incercarile omului de a cunoaste si a stapani natura, de a-si intelege destinul. Catre un zeu necunoscut este un roman care are in centru tema credintei. Joseph Wayne, protagonistul, urmand dorinta tatalui sau, isi construieste o ferma pe pamanturile Californiei. Cand acesta din urma moare, Joseph ajunge sa creada ca spiritul batranului s-a intrupat intr-un copac magnific din mijlocul fermei. Fratii lui si familiile lor se bucura de prosperitatea locului, pana cand, intr-o zi, unul dintre frati, speriat de credintele pagine ale lui Joseph, omoara copacul si aduce astfel boala si seceta pe pamanturile familiei. Catre un zeu necunoscut este o poveste mistica, scrisa in spiritul modernitatii, explorand incercarile unui om de a controla fortele naturii si de a intelege caile lui Dumnezeu.

„Catre un zeu necunoscut este romanul prin care Steinbeck a invatat cum se construieste proza de mari dimensiuni, este o carte plina de candoare, dar care are in fundal o forma poetica masculina, manata de competitivitate si care pretuieste lupta pentru primul loc.” (Robert DeMott)


Carti similare cu Catre un zeu necunoscut

Sfarsitul unei iubiri

Sfarsitul unei iubiri

de Graham Greene

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!