O dimineata in cer

scrisa de Sarah Williams

O dimineata in cer de Sarah Williams Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
O dimineata in cer 9 lei *
O dimineata in cer 16.15 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Aqua Forte
Autor (i): Sarah Williams
Numar de pagini: 160 pagini
ISBN: 9737758226
Descriere: Avea să fie din nou mamă. Pentru a treia oară. Nerăbdarea şi încântarea întregii familii creştea cu fiecare zi care trecea. Un control de rutină a schimbat însă totul. Radical. Ireversibil.
Sarah a aflat cu oroare că fetiţa mult aşteptată nu avea să supravieţuiască naşterii. Avea o malformaţie rară şi foarte gravă. O viaţă fericită s-a transformat peste noapte în cel mai întunecat coşmar. Părinţii s-au trezit brusc în faţa unei dileme teribile.
Vor ceda oare presiunilor unei lumi obsedate de perfecţiune, temătoare de slăbiciune, scandalizate de diformitate şi îngrozite în faţa morţii?
Sau îşi vor asculta inimile şi vor alege să-l primească pe acest copil în mijlocul familiei lor? Şi dacă totuşi o vor face, oare cu ce preţ vor ieşi la liman?
O poveste reală, şocantă, o scriitură de un stil desăvârşit, care impresionează prin simplitate şi realism. O mostră de credinţă trăită la cote extreme.


Carti similare cu O dimineata in cer

Draga theo

Draga theo

de Vincent van Gogh

mai mult
Scrisori de dragoste

Scrisori de dragoste

de Joshua Knelman, Rosalind Porter

mai mult



Recenzii

o9iubire o9iubire pe 2011-03-10 19:29:54 Rating:

utoarea, mama a doua fete si sotia lui Paul urma sa dea nastere unui al treilea copilas, dorindu-si din toata inima sarcina dar afla ca bebelusul pe care deja incepuse sa il iubeasca sufera de o malformatie in urma careia nu va putea supravietui. Desi medicii incearca sa o convinga sa nu duca pana la sfarsit sarcina, Sarah isi pune nadejdea in Dumnezeu, primeste spijinul fetelor ei si al...

Citeste mai mult

Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comentarii

o9iubire pe 10.03.2011 19:26:31

nu poti sa nu plangi citind aceasta carte....


Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!




Membrii care au citit cartea

o9iubire
Recenzii: 41
Carti citite: 58