Frumosul sex al barbatilor

scrisa de Florence Enhuel

Frumosul sex al barbatilor de Florence Enhuel Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Frumosul sex al barbatilor 14.45 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: IBU Publishing
Autor (i): Florence Enhuel
Numar de pagini: 144 pagini
ISBN: 978-606-92284-1-8
Anul aparitiei: 2010
Descriere: O carte despre femeile care deschid ochii cu adevarat si despre barbatii care se lasa priviti. O carte puternica, senzuala si sexuala.

Frumosul sex al barbatilor este un eseu personal in care eseista frantuzoaica Florence Ehnuel combina confesiunea cu reflexia filozofica asupra sexualitatii si care, fara spectacolul vulgaritatii sau al provocarilor facile, ne face sa reflectam asupra felului in care femeile se raporteaza la corpul&sexul masculin si ce loc au, in acest raport, privirea, fantasma si fidelitatea.

Florence Enhuel este absolventa de Ecole Normale Superieure, licentiata in filosofie si profesoara la Bordeaux. In 2004, a publicat L'Amour conjugue , la Editura La Martinere, pentru care a primit Premiul de eseu (despre morala/ pe teme de morala) al Academiei Franceze. Frumosul sex al barbatilor , publicat la Seuil, este al doilea ei eseu. Absolventa de ENS, dascal si mama a patru copii, eseista analizeaza in acest volum drumul lung si plin de aventuri catre cucerirea propriei sale libertati, ca femeie.


Carti similare cu Frumosul sex al barbatilor

Arca lui noe

Arca lui noe

de Nicolae Manolescu

mai mult
Umbre ratacitoare

Umbre ratacitoare

de Pascal Quignard

mai mult



Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!