Intermezzo. aurora

scrisa de Marin Mincu

Intermezzo. aurora de Marin Mincu Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Intermezzo. aurora 21 lei *
Intermezzo. aurora 26.1 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Polirom
Autor (i): Marin Mincu
ISBN: 978-973-46-1097-6
Anul aparitiei: 2008
Descriere: „N-am citit multe descrieri erotice la fel de indraznete, de directe, de complete si totodata mai decente, in fond, decit cele din Intermezzo II. Decenta nu inseamna deloc pudibonderie. Ce e de spus se spune fara fasoane stilistice. Decenta inseamna absenta totala a vulgaritatii. Citesti si intuiesti fara greutate ca actul ca atare e trait si explicat profund. Nota acestor secvente e data de ceea ce as numi spiritul de competitie. In privinta asta, Mincu se aseamana intrucitva cu Breban. Sinceritatea sau autenticitatea scriiturii este o achizitie mai recenta a lui Marin Mincu, devenit, tocmai datorita ei, un foarte interesant si original prozator.” (Nicolae Manolescu)

„Pe linga ipostaza de solilocviu (relatia cu «Celalalt») a discursului romanesc, scriitura surprinde si in cazul de fata confruntarea cu alteritatea feminina, experienta fundamentala, fara de care constituirea «subiectului ontologic» (miza declarata a textului) nu e cu putinta. Asa se face ca obsesia puritatii si a originarei androginitati se pastreaza in continuare intacta.” (Antonio Patras)


Carti similare cu Intermezzo. aurora

208 metode de seductie

208 metode de seductie

de Margot Saint-Loup

mai mult
Regele havanei

Regele havanei

de Pedro Juan Gutierrez

mai mult
Nopti orientale 2

Nopti orientale 2

de Zully Mustafa

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!