Intermezzo. aurora

scrisa de Marin Mincu

Intermezzo. aurora de Marin Mincu Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Intermezzo. aurora 21 lei *
Intermezzo. aurora 26.1 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Polirom
Autor (i): Marin Mincu
ISBN: 978-973-46-1097-6
Anul aparitiei: 2008
Descriere: „N-am citit multe descrieri erotice la fel de indraznete, de directe, de complete si totodata mai decente, in fond, decit cele din Intermezzo II. Decenta nu inseamna deloc pudibonderie. Ce e de spus se spune fara fasoane stilistice. Decenta inseamna absenta totala a vulgaritatii. Citesti si intuiesti fara greutate ca actul ca atare e trait si explicat profund. Nota acestor secvente e data de ceea ce as numi spiritul de competitie. In privinta asta, Mincu se aseamana intrucitva cu Breban. Sinceritatea sau autenticitatea scriiturii este o achizitie mai recenta a lui Marin Mincu, devenit, tocmai datorita ei, un foarte interesant si original prozator.” (Nicolae Manolescu)

„Pe linga ipostaza de solilocviu (relatia cu «Celalalt») a discursului romanesc, scriitura surprinde si in cazul de fata confruntarea cu alteritatea feminina, experienta fundamentala, fara de care constituirea «subiectului ontologic» (miza declarata a textului) nu e cu putinta. Asa se face ca obsesia puritatii si a originarei androginitati se pastreaza in continuare intacta.” (Antonio Patras)


Carti similare cu Intermezzo. aurora

Insula voaiorilor

Insula voaiorilor

de Daniel Davies

mai mult
Regele havanei

Regele havanei

de Pedro Juan Gutierrez

mai mult



Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!