Dosarul capri

scrisa de Amanda Prantera

Dosarul capri de Amanda Prantera Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Dosarul capri 11.9 lei *
Dosarul capri 13.93 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Nemira
Autor (i): Amanda Prantera
Traducator (i): Adriana Mosoiu
Numar de pagini: 216 pagini
ISBN: 978-606-8134-28-4
Anul aparitiei: 2010
Descriere: Dupa un mariaj in pragul destramarii, Lola Salvia d’Acquaviva se refugiaza la Capri. Pe aceasta insula misterioasa gaseste o atmosfera sumbra, tocmai potrivita pentru un roman – indeosebi Vila Fersen din vecinatate, in care un aristocrat bogat si pedofil provocase un mare scandal cu cateva zeci de ani in urma.

Ducesa italiana prin casatorie, dar englezoaica la origine, Lola corespondeaza prin email cu Simon Parks din Ladbroke Grove, care o ajuta cu documentarea asupra infamul Conte Fersen si a insulei Capri. Treptat, Lola ii destainuie lui Simon povestea fragilul ei mariaj, dar si investigatiile privitoare la moartea recenta, inexplicabila, a unui baiat din partea locului, a carui fotografie o vazuse in cimitirul din apropiere. Cercetarile sale provoaca reactii bizare in randul localnicilor si o furie de neinteles din partea sotului, iar povestea devine din ce in ce mai sinistra.


Carti similare cu Dosarul capri

Istoria iubirii

Istoria iubirii

de Nicole Krauss

mai mult
Valentine

Valentine

de Adriana Trigiani

mai multRecenzii

iris88 iris88 pe 2011-07-15 11:33:22 Rating:

Dosarul Capri este povestea lui Lola Salvia d’Acquaviva, o ducesa ce se refugiaza in frumoasa insula Capri, unde incepe o corespondenta aproape zilnica cu un anume Simon Parks din Ladbroke Grove, acesta din urma oferindu-si ajutorul, la inceput, in incercarea Lolei de a scrie o carte, urmand prin a o insoti apoi, virtual, prin mai toate pataniile sale. In carte, urmarim doar partea Lolei...

Citeste mai mult

o9iubire o9iubire pe 2011-03-09 18:04:34 Rating:

In volumul “Dosarul Capri” citim mai multe mesaje electronice pe care personajul feminin le transmite prin internet unui barbat pe care nu il cunoaste dar care ii trimite pe baza unor facturi cartile pe care aceasta le cauta. Nu avem ocazia sa vedem raspunsul la scrisorile electronice pe care femeia le primeste, dar ne putem da seama aproximativ ceea ce ii transmite prin faptul ca Lola...

Citeste mai mult

Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comentarii

o9iubire pe 09.03.2011 18:04:47

o carte care merita citita !


Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!
Membrii care au citit cartea

zadie
Recenzii: 5
Carti citite: 42

iris88
Recenzii: 9
Carti citite: 146