7 crime la roma

scrisa de Guillaume Prevost

7 crime la roma de Guillaume Prevost Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
Editura: Nemira
Autor (i): Guillaume Prevost
Traducator (i): Mihaela Stan
Numar de pagini: 336 pagini
ISBN: 978-606-8073-37-8
Anul aparitiei: 2009
Descriere: Roma, decembrie 1514: un tanar decapitat este descoperit pe statuia lui Marc Aureliu, cu o inscriptie insangerata alaturi: Eum qui peccat… Acela ce pacatuieste… In scurta vreme este gasit in Forum cadravul unui batran. Columna lui Traian dezvaluie funebrul sau secret si sfarsitul sentintei: …Deus castigat. …Dumnezeu il pedepseste.

Stabilit la Vatican de putin timp, preocupat de lucrarile sale de anatomie, de pictura sau de astronomie, Leonardo da Vinci devine interesat de crimele misterioase. Ce mesaj ascund lugubrele detalii din preajma victimelor? Cum va reactiona papa? Dar crestinatatea?

Guido, un tanar student la medicina vine in ajutorul lui Leonardo pentru a-l descoperi pe asasinul care da dovada de tot atata inteligenta inrisipirea banuielilor, pe cata cruzime in executarea victimelor.


Carti similare cu 7 crime la roma

Jurnalul ozanei

Jurnalul ozanei

de Carola Arbel

mai mult
Iertarea

Iertarea

de Yrsa Sigurdardottir

mai mult
Maigret se amuza

Maigret se amuza

de Georges Simenon

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!