Fata si marea

scrisa de Maureen Johnson

Fata si marea de Maureen Johnson Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Fata si marea 23.99 lei *
Fata si marea 28 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Rao
Autor (i): Maureen Johnson
Traducator (i): Monica Vlad
Numar de pagini: 352 pagini
ISBN: 9786069267738
Anul aparitiei: 2010
Descriere: Aceasta este vara pe care Clio a asteptat-o toata viata ei. scoala s-a terminat. Are o slujba grozava si tocmai l-a cunoscut pe baiatul visurilor ei. Lucrurile nici ca ar putea sta mai bine. Era si timpul sa i se intample si ei lucruri normale. Botezata dupa cea mai cunoscuta muza din istorie, aproape celebra inca de la varsta de unsprezece ani cand a inventat un joc impreuna cu tatal ei si a strabatut tara ca sa-l promoveze... a avut o calatorie ciudata pana acum. O parte din aceasta calatorie suna bine pe hartie, multe lucruri suna bine pe hartie, dar asta nu inseamna ca sunt chiar asa. Caci acum, la saptesprezece ani, familia ei e destramata, banii s-au terminat, tatal ei, pe vremuri cea mai apropiata persoana a ei, a devenit un ciudat. De multe ori, Clio nici macar nu stie unde e. Asa ca nu e foarte fericita cand apare si planurile ei pentru vara sunt in pericol. Se trezeste insa cu un bilet doar dus pentru Italia, unde trebuie sa-l intalneasca. El nu-i spune decat ca planurile pentru urmatoarele zece saptamani includ o barca.


Carti similare cu Fata si marea

Frumoasa din louisiana (floris 3)

Frumoasa din louisiana...

de Jacgueline Monsigny

mai mult
Intalnire la elysee

Intalnire la elysee

de Rodica Ojog-Brasoveanu

mai mult



Recenzii

Adelydda Adelydda pe 2014-05-10 17:30:39 Rating:

Eroina principală a romanului este Clio, o adolescentă de 17 ani. Familia sa este destrămată, locuiește cu mama sa, iar pe tatăl său îl vede foarte rar.
”Însă o viață neobișnuită nu e, prin definiție, una minunată. Și acum, la șaptesprezece ani, simțea că lipsurile îi fuseseră evidențiate într-un fel mult prea dureros.”

Când crede că ajuns în punctul de a ajunge să își găsească...

Citeste mai mult

Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!




Membrii care au citit cartea

Adelydda
Recenzii: 57
Carti citite: 145

Terra
Recenzii: 0
Carti citite: 54