Fiul hamasului

scrisa de Mosab Hassan Yousef

Fiul hamasului de Mosab Hassan Yousef Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Fiul hamasului 24.5 lei *
Fiul hamasului 35 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Pandora-M
Autor (i): Mosab Hassan Yousef
Traducator (i): Lidia Gradinaru
Numar de pagini: 368 pagini
ISBN: 978-973-88901-6-9
Anul aparitiei: 2010
Descriere: Povestea ororilor petrecute in sanul gruparii teroriste Hamas

Mosab Hassan Yousef este fiul unuia dintre liderii si fondatorii Hamasului. Aceasta carte este autobiografia lui. Desi crescut intr-o familie islamica, contrariat de violenta grupului din care facea parte, Yousef a decis sa se converteasca la crestinism si sa lucreze pentru Serviciile secrete israeliene.

Mosab Hassan Yousef si-a petrecut copilaria dorind sa devina un luptator Hamas. Era, de altfel, ceea ce se astepa de la orice copil arab din zona Cisiordania. A fost arestat de israelieni de mai multe ori: fiind fiul cel mai mare al seicului Hassan Yousef, era considerat urmasul legitim al acestuia si constituia – ca viitoare parte importanta a Hamasului – o amenintare puternica pentru partea israelita.
A inceput sa aiba dubii despre Islam si despre organizatia Hamas atunci cand a vazut brutalitatea cu care se actiona in sanul acesteia, modul in care oamenii Hamasului se foloseau de civili si de copii pentru a-si atinge scopurile.

Cartea Fiul Hamasului este un raport din interior despre ce s-a intamplat in anii '90 in interiorul Hamasului si al Serviciilor secrete israeliene.


Carti similare cu Fiul hamasului

Deliberative democracy in a diverse europe - from theory to practice

Deliberative democracy...

de Carmen Gabriela Greab

mai mult
Tirania penitentei. eseu despre masochismul occidental

Tirania penitentei....

de Pascal Bruckner

mai mult



Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!