Fiul hamasului

scrisa de Mosab Hassan Yousef

Fiul hamasului de Mosab Hassan Yousef Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Fiul hamasului 24.5 lei *
Fiul hamasului 35 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Pandora-M
Autor (i): Mosab Hassan Yousef
Traducator (i): Lidia Gradinaru
Numar de pagini: 368 pagini
ISBN: 978-973-88901-6-9
Anul aparitiei: 2010
Descriere: Povestea ororilor petrecute in sanul gruparii teroriste Hamas

Mosab Hassan Yousef este fiul unuia dintre liderii si fondatorii Hamasului. Aceasta carte este autobiografia lui. Desi crescut intr-o familie islamica, contrariat de violenta grupului din care facea parte, Yousef a decis sa se converteasca la crestinism si sa lucreze pentru Serviciile secrete israeliene.

Mosab Hassan Yousef si-a petrecut copilaria dorind sa devina un luptator Hamas. Era, de altfel, ceea ce se astepa de la orice copil arab din zona Cisiordania. A fost arestat de israelieni de mai multe ori: fiind fiul cel mai mare al seicului Hassan Yousef, era considerat urmasul legitim al acestuia si constituia – ca viitoare parte importanta a Hamasului – o amenintare puternica pentru partea israelita.
A inceput sa aiba dubii despre Islam si despre organizatia Hamas atunci cand a vazut brutalitatea cu care se actiona in sanul acesteia, modul in care oamenii Hamasului se foloseau de civili si de copii pentru a-si atinge scopurile.

Cartea Fiul Hamasului este un raport din interior despre ce s-a intamplat in anii '90 in interiorul Hamasului si al Serviciilor secrete israeliene.


Carti similare cu Fiul hamasului

Cortina de ceata

Cortina de ceata

de Vladimir Tismaneanu, Mircea Mihaies

mai mult
Noul principe

Noul principe

de Dick Morris

mai mult
Incertitudine. gandire strategica si relatii internationale in secolul xxi

Incertitudine. gandire...

de George Cristian Maior

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!