Viata mea clandestina

scrisa de Peter Carey

Viata mea clandestina de Peter Carey Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Viata mea clandestina 9.28 lei *
Viata mea clandestina 10 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Humanitas Fiction
Autor (i): Peter Carey
Traducator (i): Vali Florescu
Numar de pagini: 272 pagini
ISBN: 978-973-689-366-7
Anul aparitiei: 2010
Descriere: Peter Carey este unul din cei doi scriitori (alaturi de J. M. Coetzee) care au obtinut Man Booker Prize de doua ori. De asemenea, a primit patru Miles Franklin Awards. Viata mea clandestina e o evocare fascinanta si inteligenta a Americii de la finele anilor '60, dublata de o poveste de iubire - cea dintre un baietel tanjind dupa parintii lui absenti si o tanara al carei sentiment neasteptat pentru el ii schimba complet viata.

Che e un pusti de sapte ani care a crescut alaturi de bunica lui aristocrata intr-un apartament din Upper East Side, iar Dial, o frumoasa hipiota pasionata de literatura, cu idealuri progresiste. Cand aceasta intra in viata celor doi, lucrurile iau o intorsatura nebanuita, care-l proiecteaza pe micul Che intr-o lume total noua. Avand initial un simplu rol de intermediere intre Che si adevarata lui mama, Dial se va converti, treptat, in figura materna indelung asteptata de copil. Periplul lor include fuga de politie, camuflarea identitatii reale a lui Che, intalnirea cu mai multe comunitati hipiote, pe fundalul unei Americi tulburi, cea a anilor '60. La sfarsitul unui montagne-russe de intamplari care contamineaza cititorul cu suspansul lor, ramane intrebarea: va reusi Che sa-si regaseasca familia legitima sau, dimpotriva, va alege clandestinitatea, care i-a oferit sansa sa traiasca pe viu ceea ce altii afla numai din carti?


Carti similare cu Viata mea clandestina

Căderea din timp

Căderea din timp

de David Grossman

mai mult
Arhipelagul insomniei

Arhipelagul insomniei

de Antonio Lobo Antunes

mai mult
Pământ american

Pământ american

de Jeanine Cummins

mai mult



Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!