Si atunci ne-au terminat

scrisa de Joshua Ferris

Si atunci ne-au terminat de Joshua Ferris Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Si atunci ne-au terminat 26.28 lei *
Si atunci ne-au terminat 36 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Humanitas Fiction
Autor (i): Joshua Ferris
Traducator (i): Cornelia Bucur
Numar de pagini: 364 pagini
ISBN: 978-973-689-369-8
Anul aparitiei: 2010
Descriere: In 2007, Si atunci ne-au terminat, romanul de debut al tanarului scriitor american Joshua Ferris, a tasnit ca un fulger: i s-a acordat PEN/Hemingway Award, a ocupat primele locuri in topurile de vanzari din SUA si a fost tradus in douazeci si cinci de limbi.

Anul 2001. Explozia internetului face ravagii in companiile americane. Concedierile lovesc o nenumita agentie de publicitate din Chicago, ai carei angajati traiesc sub un asediu psihic cu atat mai stresant, cu cat numarul lor se diminueaza pe zi ce trece. Romanul este scris la persoana intai plural, iar vocea – uneori ironica sau sarcastica, alteori plina de compasiune – a unui „noi" care are imediat priza la cititori capteaza dinamica unei culturi standardizate: cea a cubiculelor corporatiste, cu barfa atotstapanitoare, farsele pe internet si tot mai desele pauze de cafea. Daca la inceput personajele par a alcatui o colectie de „arhetipuri de birou", pe parcursul romanului, odata cu dezvaluirea dramelor personale, devin credibile si captivante. Ieri Tom Mota, Joe Pope, Janine Gorjanc, Marcia Dwyer sau Benny Shassburger erau copywriteri si designeri de top, azi fie trebuie sa paraseasca agentia, fara sa li se dea nici o explicatie, fie sa continue sa lucreze sub semnul fricii. Cu un umor debordant, Joshua Ferris spune o poveste adevarata despre supravietuire, in care se regasesc tot mai multi cititori.


Carti similare cu Si atunci ne-au terminat

Casa somnului

Casa somnului

de Jonathan Coe

mai mult
Toate cele sapte valuri

Toate cele sapte valuri

de Daniel Glattauer

mai mult
Istoria calvitiei mele

Istoria calvitiei mele

de Arnon Grunberg

mai mult



Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!