Istoria snobismului

scrisa de Frederic Rouvillois

Istoria snobismului de Frederic Rouvillois Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Istoria snobismului 32.9 lei *
Istoria snobismului 38.43 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Nemira
Autor (i): Frederic Rouvillois
Traducator (i): Irina Negrea
Numar de pagini: 352 pagini
ISBN: 978-606-579-024-7
Anul aparitiei: 2010
Descriere: "In cateva sute de pagini consistente si savuroase, in care literatura, istoria, filosofia, religia, muzica, artele plastice, moda si multe alte sfere sunt chemate sa dea marturie pentru snobii din toate vremurile si obsesiile lor, „Istoria snobismului" este o altfel de poveste a fiintei umane, a omului care cauta neincetat, in toate epocile, sa fie altceva decat este.

Istoria snobismului, in traducerea Irinei Negrea, are, de asemenea, meritul de a se adresa, atat prin tema, cat si prin stil, tuturor categoriilor de cititori. Frédéric Rouvillois face istorie ca si cum ar scrie roman, exploatand din plin puterea de seductie a discursului stiintific destins, care nu este deloc un indiciu al lipsei de rigoare, ci, dimpotriva, semn de rafinament." - Dana G. Ionescu


Carti similare cu Istoria snobismului

Intoarcere in bucurestiul interbelic

Intoarcere in...

de Ioana Parvulescu

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!