Iarna vrajbei noastre

scrisa de John Steinbeck

Iarna vrajbei noastre de John Steinbeck Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Iarna vrajbei noastre 15 lei *
Iarna vrajbei noastre 24.5 lei *
Iarna vrajbei noastre 30.41 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Polirom
Autor (i): John Steinbeck
Traducator (i): Mihu Dragomir, Tatiana Malita
Numar de pagini: 420 pagini
ISBN: 973-681-583-8
Anul aparitiei: 2010
Descriere: "«Iarna vrajbei noastre» reafirma pozitia lui John Steinbeck de sustinator neobosit al adevarului, inzestrat cu o intuitie infailibila pentru tot ceea ce tine cu adevarat de spiritul american." (Din discursul Comitetului Premiului Nobel cu ocazia decernarii Premiului Nobel pentru literatura lui John Steinbeck)
Publicat in 1961, cu un an inainte ca Steinbeck sa primesca Premiul Nobel pentru Literatura, romanul urmareste decaderea societatii americane din anii '60. Personajul central, Ethan, ajunge in pragul saraciei lucrand ca functionar in propria bacanie, detinuta acum de un imigrant italian. Sotia si copii se plang la nesfarsit de lipsa banilor si de viata pe care o traiesc. Ethan incearca cu disperare sa le ofere fericirea si, in acelasi timp, sa-si pastreze demnitatea. Steinbeck ne poarta intr-o calatorie spre miezul disperarii lui Ethan, alimentata in continuu de sentimentul ratarii.


Carti similare cu Iarna vrajbei noastre

Steaguri in tarina

Steaguri in tarina

de William Faulkner

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!
Membrii care au citit cartea

ioanaledac
Recenzii: 0
Carti citite: 44