Exuvii

scrisa de Simona Popescu

Exuvii de Simona Popescu Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Exuvii 24.5 lei *
Exuvii 32.15 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Polirom
Autor (i): Simona Popescu
Numar de pagini: 328 pagini
ISBN: 978-973-46-0675-7
Anul aparitiei: 2007
Descriere: „Simona Popescu este o scriitoare de o mare originalitate. Simonologia e un domeniu de cercetare care-i apartine, deschis in continuare celor mai neasteptate descoperiri.” (Gheorghe Craciun)

„O sinceritate dezarmanta, dezarmata, savuros-periculoasa daca nu esti tu insuti antrenat in scufundari la adancimi perfid-voluptuoase. Citesc o carte despre mine! Nu-s original.” (Emil Brumaru)

„Cine nu se indoieste de el ca scriitor” Incerc sa transform indoiala in aliat sau, cum am citit undeva, „lucrez” cu acel fel de indoiala in care ezitarea si decizia se maruntesc in granule - e o indoiala „atomizata”, „corpusculara”, cum se spunea in cartea aceea. Scrisul e un fel de energie. Nu te poti indoi de existenta unei energii, adica de ceea ce simti, poti doar sa te indoiesti de felul in care stii sa te bucuri de ea, sa o folosesti, sa o conservi, sa o transferi, sa o faci sa creasca. Ma indoiesc cateodata, de pilda, de felul in care scriitorul traduce conglomeratul de senzatii, de pre-simtiri (ale corpului si mintii) pe care-l numesc, in lipsa unui alt cuvant, „mesajul” meu. Si-atunci stau si lucrez la „traducere”, fraza cu fraza, cuvant cu cuvant, pana cand imi prinde vocea, energia, pana face priza cu ele...? (Simona Popescu)


Carti similare cu Exuvii

Harta arsa

Harta arsa

de Kobo Abe

mai mult
Cartea de gramatica interioara

Cartea de gramatica...

de David Grossman

mai mult
Toamna

Toamna

de Ali Smith

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!
Membrii care au citit cartea

ale_xandra290
Recenzii: 3
Carti citite: 85

fata_verde
Recenzii: 0
Carti citite: 86

Ilenush
Recenzii: 0
Carti citite: 46