Heruvim

scrisa de Adrian-Petru Stepan

Heruvim de Adrian-Petru Stepan Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Heruvim 37.05 lei *
Heruvim 39 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Libris Editorial
Autor (i): Adrian-Petru Stepan
Numar de pagini: 320 pagini
ISBN: 978-606-8953-56-4
Anul aparitiei: 2018
Descriere: Un funcționar bancar, scriitor în timpul liber, un agent secret cu harul povestirii și un profesor sirian venit în Timișoara să descopere sensul unui straniu manuscris din Alep trebuie să pună capăt unei conspirații la fel de vechi că și istoria cunoscută într-o singură zi. Un thriller în care erudiția lui Umberto Eco se împletește cu stilul alert al lui Dan Brown, scris într-un mod aparte, care își poartă cititorii din Alexandria în Babilon și de la Odessa la Timișoara, locul în care se va desluși întreagă Taină.

Se poate spune că unele cărți au magie. Asta e singură explicație pentru care, fără să te avertizeze, te absorb în povestea lor și îți aprind imaginația. lar Heruvim este, cu siguranță, una dintre ele.

Am înțeles de ce erau încrâncenați când vorbeau despre Dumnezeu într-o singură zi. O zi e de ajuns pentru o viață. O zi în care moartea a alergat pe lângă mine, am plâns, am râs și am căutat una dintre cele mai mari taine. Sau să fi fost o comoară?... Și în care am reîntâlnit iarăși lumina acelui loc de care va spuneam, un loc pe care acum nu aș mai ști să îl găsesc.


Carti similare cu Heruvim

O iubire la tibru

O iubire la tibru

de Jan Koneffke

mai mult
Snobii

Snobii

de Julian Fellowes

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!