Cartea iad

scrisa de Carlo Frabetti

Cartea iad de Carlo Frabetti Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
Editura: Humanitas
Autor (i): Carlo Frabetti
Traducator (i): Horia Balan
Numar de pagini: 128 pagini
ISBN: 973-50-0528-x
Anul aparitiei: 2003
Descriere: Un drac citeaza din Engels. Va aflati in iad, iar iadul seamana cu o biblioteca. Din fericire, odata cu eroul condamnat la... carte, veti descoperi solutii tot mai ingenioase ca sa treceti dintr-un iad al cartilor intr-altul, pana cand...

Carlo Frabetti, scriitor si matematician, rescrie o concentrata Divina commedia plina de umor, in care cele noua cercuri sunt pline de pacate livresti, de la editiile pline de greseli pana la carti plagiate, de la cartile violente (Mein Kampf se afla in cercul al saptelea) la cele care risipesc cuvinte si sunt zgarcite in idei.

Veti gasi in acest iad cele mai cinice definitii (diabolice, fireste) ale amorului. Excursia din biblioteca se transforma insa, datorita acelei alchimii interior-exterior specifica lecturii, intr-o calatorie prin pacatoasa noastra lume contemporana, iar logica matematica se dovedeste cea mai sigura cale de salvare.

Cartea iad este recomandata tuturor celor carora le plac mult cartile. Pentru orice eventualitate!


Carti similare cu Cartea iad

Cabaret

Cabaret

de Lily Prior

mai mult
Omul obsedat de carti

Omul obsedat de carti

de Allison Hoover Bartlett

mai mult



Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!




Membrii care au citit cartea

ale_xandra290
Recenzii: 3
Carti citite: 85