Cel mai bun roman al tuturor timpurilor

scrisa de Daniel Banulescu

Cel mai bun roman al tuturor timpurilor de Daniel Banulescu Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Cel mai bun roman al tuturor timpurilor 31.5 lei *
Cel mai bun roman al tuturor timpurilor 39.11 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Cartea Romaneasca
Autor (i): Daniel Banulescu
Numar de pagini: 576 pagini
ISBN: 978-973-23-1975-8
Anul aparitiei: 2008
Descriere: Seria de autor „Daniel Banulescu” debuteaza cu ultimul roman din Trilogia Danielissima. Aceasta va continua cu romanele Te pup in fund conducator iubit! si Cei sapte regi ai orasului Bucuresti.

„Cel mai bun roman al tuturor timpurilor este Biblia”, afirma la un moment dat un personaj din roman. De ce si-a intitulat astfel Daniel Banulescu romanul, care face parte din clanul de romane Am vazut, lucrand, degetul lui Dumnezeu? Simplu. El este Cartea Cartilor Epocii de Aur si, impreuna cu Te pup in fund, Conducator iubit! si Cei sapte regi ai orasului Bucuresti, a reusit sa patrunda in toate subteranele dictaturii comuniste si sa demonteze toate componentele mecanismelor malefice ale opresiunii. Este o carte care va face lumina si va rescrie istoria.

„Daniel Banulescu inaugureaza familia Crailor de Centru Civic, ca sa spunem asa. Proza lui detine o teribila capacitate de a transforma in balci dracesc, comedie fantasta si elan de pasol na turbinca toate beznele fizice si morale prin care am trecut.” (Dan C. Mihailescu)


Carti similare cu Cel mai bun roman al tuturor timpurilor

Extrem de tare si incredibil de aproape

Extrem de tare si...

de Jonathan Safran Foer

mai mult
Vertij

Vertij

de Randy Taguchi

mai mult
Nu, stai, in seara asta cinez cu tata!

Nu, stai, in seara...

de Marion Ruggieri

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!