Cum sa-ti pastrezi sanatatea creierului

scrisa de Jean Carper

Cum sa-ti pastrezi sanatatea creierului de Jean Carper Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Cum sa-ti pastrezi sanatatea creierului 21 lei *
Cum sa-ti pastrezi sanatatea creierului 30 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Curtea Veche Publishing
Autor (i): Jean Carper
Traducator (i): Adriana Ciorbaru
Numar de pagini: 360 pagini
ISBN: 978-973-669-389-2
Anul aparitiei: 2007
Descriere: Suntem constienti de faptul ca sanatatea este un capital care trebuie pastrat, ca actualul stil de viata este raspunzator de suferintele fizice, ca sufletul si trupul nu sunt entitati ce trebuie luate separat, ca legatura omului cu universul este importanta pentru regasirea echilibrului psihic, fizic si spiritual. Caile medicinei clasice se imbogatesc, viziunea asupra bolii si bolnavilor se schimba, iar informatia constituie un aspect important al profilaxiei medicale.

Colectia „Sa fii sanatos“ deschide publicului noi cai pentru a intelege de unde vine boala, cum se poate vindeca si mai ales ce poate face pentru mentinerea sanatatii si pentru a se bucura pe deplin de viata.

La sfarsitul secolului trecut, oamenii de stiinta au mai demolat un mit: cel conform caruia creierul este o masina cu care ne nastem, fara a avea posibilitatea sa-i modificam functionarea si capacitatea. Astazi s-a demonstrat: creierul este un organ care creste si se dezvolta permanent; mai mult, capacitatea si vitalitatea lui depind de modul in care il hranim si il tratam. Nu conteaza marimea creierului sau numarul de neuroni, conteaza neurotransmitatorii, cei care traseaza autostrazile creierului, facand posibila circulatia gandurilor si a sentimentelor: ei sunt esenta memoriei, a inteligentei, a creativitatii si a dispozitiei dumneavoastra.

Din cartea de fata aflati tot ceea ce trebuie sa faceti pentru a va mentine creierul sanatos si tanar. De la suplimentele nutritionale pana la vitamine, produse alimentare si factori legati de stilul de viata, fie ca sunteti o viitoare mama sau ati ajuns la o varsta inaintata, veti gasi aici solutii pentru a reusi sa va utilizati intregul potential intelectual, creator si emotional al creierului, ceea ce este sinonim cu a fi sanatos.


Carti similare cu Cum sa-ti pastrezi sanatatea creierului

Greutatea ideala

Greutatea ideala

de Deepak Chopra

mai mult
Alimentatia adecvata celor 4 grupe sanguine

Alimentatia adecvata...

de Dr. Peter J. D'adamo, Catherine Whitney

mai mult
Techniques in ophthalmo-facial surgery

Techniques in...

de Mircea Olteanu

mai mult



Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!