O digestie perfecta

scrisa de Deepak Chopra

O digestie perfecta de Deepak Chopra Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
Editura: Curtea Veche Publishing
Autor (i): Deepak Chopra
Traducator (i): Alexandra Bors
Numar de pagini: 168 pagini
ISBN: 973-669-014-8
Anul aparitiei: 2003
Descriere: Pe la mijlocul anilor '80, Deepak Chopra a inceput sa utilizeze in scop terapeutic o metoda de vindecare proprie, bazata atat pe cunostintele sale de medic endocrinolog, cat si pe cele ale traditiei medicale ayurvedice, introducand principiul cuantic minte/corp.

Desi azi avem de a face cu o mare varietate de produse alimentare, iar sistemul nostru digestiv este perfect echipat pentru a face fata unei alimentatii diverse, celor mai multi dintre noi digestia le provoaca disconfort, iar unora adevarate suferinte. Mancam repede, mancam ce nu trebuie, cu alte cuvinte suntem tributari unor obiceiuri alimentare gresite. Celor care recunosc ca, din cand in cand, au de a face cu manifestari neplacute cauzate de digestie, Deepak Chopra le ofera o noua viziune asupra organismului uman si ii ajuta sa-si construiasca un program de sanatate perfect, bazat pe practicile si teoriile ayurvedice, cel mai vechi sistem medical cunoscut. incepeti sa va schimbati obiceiurile alimentare hranindu-va cu o portie mare si sanatoasa de informatie si apoi practicati ceea ce deja stiati: "nu traim pentru a manca, ci mancam pentru a trai".


Carti similare cu O digestie perfecta

Cancerul - boala tristetii

Cancerul - boala...

de Teodor Vasile

mai mult
Boli cu transmitere sexuala la femeie

Boli cu transmitere...

de T. Grigore, I. Tolea

mai mult
Traiesc, deci ma abtin

Traiesc, deci ma abtin

de Mihaela Bilic

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!