Managementul modern in organizatiile sanatatii - perspective in serviciile de neurochirurgie

scrisa de Eugen Avram, Alexandru Vlad Ciurea, Vasile Gheorghe Ciubotaru

Managementul modern in organizatiile sanatatii - perspective in serviciile de neurochirurgie de Eugen Avram, Alexandru Vlad Ciurea, Vasile Gheorghe Ciubotaru Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Managementul modern in organizatiile sanatatii - perspective in serviciile de neurochirurgie 58 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Medicala
Autor (i): Eugen Avram, Alexandru Vlad Ciurea, Vasile Gheorghe Ciubotaru
Numar de pagini: 356 pagini
Anul aparitiei: 2009
Descriere: Prezentare: Lucrarea de fata introduce pentru prima data in literatura de management al sanatatii o serie de tematici moderne, dar si completeaza cunoasterea in domeniu, oferind un reper bibliografic fundamental pentru cei ce se pregatesc in aceasta arie sau pentru cei ce detin functii de conducere in sanatate. Luand forma unui veritabil manual managerial pentru decidentii din sanatate, volumul analizeaza tendintele actuale in managementul organizatiilor sanatatii, dezbaterile recente din neurochirurgie, analiza unitatilor medico-sanitare dupa criterii organizationale, integrarea/dezvoltarea/evaluarea personalului, motivarea salariatilor, comunicarea organizationala, managementul stresului profesional, climatul si cultura organizationala, alaturi de problematica psihologiei si comportamentului organizational, a schimbarii si dezvoltarii organizationale.

Cuprins: Tendinte actuale in managementul organizatiilor sanatatii. Unitatile medico-sanitare – abordare organizationala. Integrarea, dezvoltarea si evaluarea personalului. Motivarea personalului. Comunicarea organizationala. Stresul la locul de munca. Climatul organizational. Cultura organizationala. Psihologia si comportamentul la locul de munca. Schimbarea si dezvoltarea organizationala. Consideratii finale.

Adresabilitate: Toti cei ce detin functii de conducere in sanatate.

Tendinte actuale in managementul organizatiilor sanatatii. Unitatile medico-sanitare – abordare organizationala. Integrarea, dezvoltarea si evaluarea personalului. Motivarea personalului. Comunicarea organizationala. Stresul la locul de munca. Climatul organizational. Cultura organizationala. Psihologia si comportamentul la locul de munca. Schimbarea si dezvoltarea organizationala. Consideratii finale.


Carti similare cu Managementul modern in organizatiile sanatatii - perspective in serviciile de neurochirurgie

Dieta originara sau cum putem fi mai sanatosi daca mancam la fel ca stramosii nostri din epoca de piatra

Dieta originara sau...

de , Elizabeth Somer

mai mult
COVID-19: Pandemia care nu trebuia să existe

COVID-19: Pandemia...

de Debora Mackenzie

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!