Silueta, sanatate, frumusete

scrisa de Elena Codres Barnea

Silueta, sanatate, frumusete de Elena Codres Barnea Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
Editura: ALL
Autor (i): Elena Codres Barnea
Numar de pagini: 144 pagini
ISBN: 978-973-571-736-0
Anul aparitiei: 2007
Descriere: Elena Codres Barnea isi invita cititoarele la o intelegere realista a propriilor conditii de munca si trai, de importanta primordiala in desfasurarea unei vieti rationale, punand la zid un dusman ignorat sau neluat prea in serios in zilele noastre: sedentarismul. Cauza a mai multor afectiuni cu frecventa din ce in ce mai sporita: hipertensiunea arteriala, cardiopatia ischemica, accidentul cerebral vascular de natura aterosclerotica, diabetul.
Asociat cu alti factori de risc (supraalimentatia, stresul psihic, fumatul, abuzul de alcool), sedentarismul isi alege in ultima vreme victimele tot mai des din randul femeilor. Cartea este dedicata invingerii unor prejudecati si, de ce nu, invita la automobilizare, pentru ca, oricat ar parea de surprinzator, exista solutii la indemana tuturor femeilor, uneori chiar dintre cele mai banale si mai neluate in calcul.Printre subiectele dezbatute: combaterea celulitei prin masaj si automasaj; cura de slabire prin regim alimentar; combaterea obezitatii prin balanta energetica; gimnastica de inviorare la locul de munca, de corectare a diverselor afectiuni (lordoza, cifoza, cifo-lordoza, scolioza, picior plat, verice, obezitate); exercitii fizice pentru gravide si lauze; compozitia si valoarea calorica a produselor alimentare continutul in proteine, glucide si lipide al unor preparate; consumul de energie in diverse activitati domestice si profesionale.


Carti similare cu Silueta, sanatate, frumusete

Longevitatea: o viata in plus. de ce sa traim mai mult?

Longevitatea: o viata...

de Joël De Rosnay

mai mult
Remedii simple la indemana tuturor

Remedii simple la...

de Dr. Agatha Thrash

mai mult



Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!