Kinetoterapia pasiva

scrisa de Constantin Albu

Kinetoterapia pasiva de Constantin Albu Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Kinetoterapia pasiva 21 lei *
Kinetoterapia pasiva 26.06 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Polirom
Autor (i): Constantin Albu
Anul aparitiei: 2004
Descriere: Cuprins: Kinetoterapeutul in fata pacientuluiIndicatii si contraindicatii in aplicarea kinetoterapieiReactiile organismului in conditiile lipsei de miscareEvaluarea potentialului psihomotric al bolnavuluiDurerea in kinetoterapieTehnici de manevrare si mobilizare a bolnavilor in kinetoterapieMobilizarile pasive ale copiluluiKinetoterapia deficientelor fizice ale coloanei vertebraleEducarea si reeducarea abilitatilor manualeEducarea si reeducarea autonomiei de deplasareMiscarile de substitutie

Descriere:
Lucrarea ofera un volum impresionant si inedit de informatii care se adreseaza personalului medical angajat in activitatea de recuperare functionala si, in egala masura, studentilor sectiilor de kinetoterapie. Autorii abordeaza o paleta larga de manifestari patologice, oferind o bogata documentare teoretica si practica despre unele aspecte mai putin dezvoltate in literatura de specialitate. Ceea ce face volumul unic pe piata de carte sint numeroasele exemple practice, sustinute de un numar impresionant de ilustratii. In felul acesta, chiar si nespecialistii au sansa de a se familiatiza cu ceea ce inseamna kinetoterapia.


Carti similare cu Kinetoterapia pasiva

Bucate alese pentru bebelusi mofturosi

Bucate alese pentru...

de Andreea Gornic, Andreia Ionescu

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!