Liderul poti fi tu

scrisa de Dale Carnegie

Liderul poti fi tu de Dale Carnegie Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Liderul poti fi tu 17.5 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Curtea Veche Publishing
Autor (i): Dale Carnegie
Traducator (i): Elena Neculcea
Numar de pagini: 200 pagini
ISBN: 973-8356-22-9
Anul aparitiei: 2002
Descriere: Vremea cercetatorului inchis in laborator, a directorului ascuns in spatele unui birou impunator, a angajatului, indiferent de domeniu, care asteapta sa primeasca sarcini de sus a trecut.
Dale Carnegie a fost un vizionar. El a cautat si a gasit solutia echilibrului intr-o lume nesigura pentru cei mai multi dintre noi, care se schimba cu repeziciune si in care ingrijorarea creste de la zi la zi.

Este timpul sa comunicam. Este timpul sa asezam in centrul preocuparilor noastre relatiile cu oamenii. Sa ne afirmam si sa ne confirmam valoarea, prin initiativele noastre, prin faptele noastre.
Daca sunteti in impas, dar vreti sa schimbati ceva in viata dumneavoastra, a familiei, a firmei in care lucrati, aplicati principiile lui Dale Carnegie.

Nici o slujba nu mai este comoda sau sigura. Nici o relatie nu se intretine de la sine.
Autorii acestei carti va provoaca sa deveniti dumneavoastra insiva un conducator, un lider. Vointa de a va conduce viata singur si constient de sine este solutia echilibrului, este cheia cu care puteti descuia increzator portile unui viitor neprevazut, dar incitant.


Carti similare cu Liderul poti fi tu

Cum sa avem o minte armonioasa

Cum sa avem o minte...

de Edward De Bono

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!