Tehnici de a vinde

scrisa de Dale Carnegie

Tehnici de a vinde de Dale Carnegie Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Tehnici de a vinde 18 lei *
Tehnici de a vinde 30 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Curtea Veche Publishing
Autor (i): Dale Carnegie
Traducator (i): Dan Criste
Numar de pagini: 320 pagini
ISBN: 978-973-669-580-3
Anul aparitiei: 2008
Descriere: Continuand munca celui mai faimos scriitor si formator motivational, Dale Carnegie, firma de training Dale Carnegie & Associates este astazi una dintre cele mai importante din intreaga lume. Cursurile tinute aici au devenit o importanta etapa de pregatire in cariera oricarei persoane preocupate de succesul profesional.

Cartea de fata este primul curs al Dale Carnegie & Associates publicat in limba romana - un indrumar eficient, structurat logic, ce se dovedeste benefic atat pentru cei care vand, cat si pentru cei care cumpara.

El cuprinde rezultatele unor ani intregi de cercetari si experienta ai unora dintre cei mai mari specialisti americani in vanzari. Lucrarea de fata reprezinta o investitie necesara, la indemana oricarui om ce asaza profesionalismul pe primul plan. Tehnicile si recomandarile din aceasta carte vizeaza fiecare etapa a procesului de vanzare in parte, de la identificarea clientilor potentiali pana la livrarea produsului. Aplicarea lor va poate aduce avantaje serioase in fata competitorilor.

Un foarte bun manual de initiere pentru incepători si un excelent curs de perfectionare pentru specialistii din domeniu. Publishers Weekly


Carti similare cu Tehnici de a vinde

Psihologie si cinematografie. functiile psihosociale ale filmelor

Psihologie si...

de Elena-claudia Rusu

mai mult
Psihologia emotiei

Psihologia emotiei

de Jean-paul Sartre

mai mult
Toti barbatii sunt magari (pana la proba contrarie)

Toti barbatii sunt...

de Daylle Deanna Schwartz

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!
Membrii care au citit cartea

melless
Recenzii: 0
Carti citite: 109