Ce mica-i lumea!

scrisa de David Lodge

Ce mica-i lumea! de David Lodge Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Ce mica-i lumea! 15.99 lei *
Ce mica-i lumea! 18.55 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Polirom
Autor (i): David Lodge
Traducator (i): George Volceanov
Numar de pagini: 478 pagini
ISBN: 978-973-4622-86-3
Anul aparitiei: 2011
Descriere: Veriga centrala a unei trilogii, „Ce mica-i lumea!” s-a bucurat de o excelenta primire din partea criticii si a publicului larg, fiind nominalizata la Premiul Booker, pe anul 1984 si, ulterior, ecranizata sub forma de serial de televiziune, in 1988. Continuand investigarea mediului universitar inceputa dupa al doilea razboi mondial de Kingsley Amis si Malcom Bradbury, David Lodge si-a propus sa prezinte „o satira vesela a campusului global, o comedie de moravuri academice”. Pelerinajul in forma lui laica, postmoderna, cautarea Graal-ului (faima, banii, femeia iubita), motivul carpe diem si cel al inocentei seduse, motivul copilului abandonat si al falsei identitati, comedia erorilor provocata de existenta unui cuplu de gemene sunt doar cateva dintre ingredientele unui text in care cititorii vor avea prilejul sa urmareasca cu sufletul la gura noile aventuri ale profesorilor Philip Swalow si Morris Zapp, protagonistii „Schimbului de dame”.


Carti similare cu Ce mica-i lumea!

Nu te porti asa cu prima doamna

Nu te porti asa cu...

de Christopher Buckley

mai mult
Suflete la pret redus

Suflete la pret redus

de Eugen Ovidiu Chirovici

mai mult
Dintre sute de clisee. aschii dintr-o limba tare

Dintre sute de clisee....

de Radu Paraschivescu

mai mult



Recenzii

cornelia.popa cornelia.popa pe 2017-08-04 11:34:05 Rating:

Că viața știe să ne ia prin surprindere și să ne schimbe planurile probabil știm cu toții, ceea ce nu știm câteodată e cum să facem ca toate acestea să fie în avantajul nostru. Da, asta ne lipsește, să vedem partea bună a lucrurilor și uneori chiar să facem haz de necaz. Am fi mult mai destresați și relaxați dacă am ține pasul cu David Lodge și am ști să găsim în lucrurile banale ceva care să...

Citeste mai mult

Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!




Membrii care au citit cartea

cornelia.popa
Recenzii: 129
Carti citite: 135