Marilyn pe divan

scrisa de Michel Schneider

Marilyn pe divan de Michel Schneider Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Marilyn pe divan 7 lei *
Marilyn pe divan 35 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Trei
Autor (i): Michel Schneider
Traducator (i): Doru Mares
Numar de pagini: 504 pagini
ISBN: 978-973-707-145-3
Descriere: Un psihanalist care a incalcat toate regulile…

O pacienta care nu avea nici o limita…

Marilyn pe divan aduce in prim-plan povestea relatiei dintre doua vedete hollywoodiene: Marilyn Monroe, sex-simbol al anilor ’60 si Ralph Greenson, psihanalistul mai multor staruri din Cetatea filmului si ultimul terapeut al lui Marilyn. Doua persoane care nu trebuiau sa se intalneasca niciodata, dar care nu au mai putut sa se desparta.

„Cartea vine in intampinarea unei puternice fantasme: aceea de a sti ce i-a putut spune Marilyn, in ultimii doi ani de viata, psihanalistului ei […] Un continuu joc de flash-back-uri, zoom-uri si perspective cat se poate de cinematografice, care spun povestea nu a vietii, ci a mortii lui Marilyn. «Ma intreb: cine? Ma intreb: ce anume a omorat-o pe Marilyn? Cinematografia, boala psihica, psihanaliza, banii, politica?» Un roman care ne dezvaluie un iîntreg univers, imbibat deopotriva de stralucirea si stresul Hollywood-ului." ELLE, 4 septembrie 2006


Carti similare cu Marilyn pe divan

Nu mă tem

Nu mă tem

de Silviu Urdea

mai mult



Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!