Veghea

scrisa de Sarah Waters

Veghea de Sarah Waters Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Veghea 9 lei *
Veghea 22 lei *
Veghea 27.37 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Polirom
Autor (i): Sarah Waters
Traducator (i): Magda Teodorescu
Numar de pagini: 456 pagini
ISBN: 978-973-46-0784-6
Anul aparitiei: 2007
Descriere: Veghea a fost nominalizat pentru mai multe premii literare: Booker Prize si Orange Prize in 2006, precum si pentru James Tait Black Memorial Prize si Cartea Anului in Marea Britanie, in 2006.

„Un roman frumos si sofisticat, al unei scriitoare ajunse la maturitate.” (Tracy Chevalier)

Veghea (2006), cel mai nou roman al scriitoarei Sarah Waters, este povestea a patru londonezi – trei femei si un tanar – cu un trecut comun. Kay, o fata cu infatisare androgina, care in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial a fost sofer de ambulanta si a trait o viata aventuroasa, acum se imbraca in haine masculine si rataceste pe strazi, cautand parca ceva; Helen, o femeie inteligenta si foarte iubita, ascunde in adancul sufletului o taina dureroasa; Viv, o tanara eleganta, ii ramane credincioasa pana in panzele albe iubitului ei plecat pe front; si Duncan, aparent un inocent, s-a confruntat si el cu propriii demoni in timpul razboiului. Vietile si secretele lor sunt conectate in moduri surprinzatoare. Pe timp de razboi se incheaga cele mai bizare aliante. Romanul are o structura neobisnuita, avansand in ordine cronologica inversa, spre inceputul anilor ’40, trecand prin peisaje apocaliptice, devastate de razboi, raiduri aeriene, strazi camuflate, aventuri sexuale si relatii interzise.


Carti similare cu Veghea

Ziua în care am început să mă iubesc cu adevărat

Ziua în care am...

de Serge Marquis

mai mult
Citește, te rog, citește!

Citește, te rog, citește!

de Felicitas von Lovenberg

mai mult
Cuibul bufniței

Cuibul bufniței

de Tudor Runcanu

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!