Minciunile femeilor

scrisa de Ludmila Ulitkaya

Minciunile femeilor de Ludmila Ulitkaya Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Minciunile femeilor 11.55 lei *
Minciunile femeilor 15.4 lei *
Minciunile femeilor 20 lei *
Minciunile femeilor 21.25 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Humanitas
Autor (i): Ludmila Ulitkaya
Traducator (i): Gabriela Russo
Numar de pagini: 200 pagini
ISBN: 978-973-50-2120-7
Anul aparitiei: 2008
Descriere: Toate femeile sincere seamana intre ele, dar fiecare mincinoasa e mincinoasa in felul ei. O colectie extraordinara de povesti-minciuni, spuse cu talent si neobrazare, dar fara scop. Caci arta feminina de a minti e "arta pentru arta", e fictiune. Mincinoase pot fi toate, fetite sau femei mature, mame onorabile sau prostituate. Ciudat insa, din fiecare poveste scornita iese la iveala si o viata cat se poate de reala, care-ti rupe inima si te face s-o indragesti pe mincinoasa. Jenia, femeia care migreaza de la o minciuna la alta legand povestile, nu stie sa minta, dar invata arta de a se lasa mintita, pe care femeile o folosesc indeobste cu barbatii.

Observatia criticului: Cea mai teribila poveste este ultima, a Jeniei, in care minciuna e mult mai bine ascunsa decat in celelalte. Sau poate atat de la vedere, ca n-o bagi in seama. Daca o descoperiti, e clar ca stiti cate ceva despre "arta de a trai".


Carti similare cu Minciunile femeilor

Iarta-ma! ajuta-ma!

Iarta-ma! ajuta-ma!

de Frederic Beigbeder

mai mult
Măștile fricii

Măștile fricii

de Camelia Cavadia

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!