Recviem pentru un vis

scrisa de Hubert Selby Jr.

Recviem pentru un vis de Hubert Selby Jr. Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Recviem pentru un vis 20.01 lei *
Recviem pentru un vis 21.8 lei *
Recviem pentru un vis 27.55 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Humanitas Fiction
Autor (i): Hubert Selby Jr.
Traducator (i): Andra Matzal
Numar de pagini: 268 pagini
ISBN: 978-973-689-184-7
Anul aparitiei: 2007
Descriere: Ecranizarea din 2001 a romanului-cult Recviem pentru un vis, in regia lui Darren Aronofsky, cu Ellen Burstyn, Jared Leto si Jennifer Connely in rolurile principale, a primit doua nominalizari la premiile Oscar si Globul de Aur.

Visul american a murit de ceva vreme. Dar fiecare are propriul drog care-l ajuta sa viseze mai departe: heroina, televiziunea, mancarea - modalitati de a nu privi in fata realitatea cruda si neinduratoare. Recviem pentru un vis e povestea supravietuirii a patru oameni dependenti de iluziile care le dau forta de a continua inca o zi, inainte de a se prabusi inevitabil in infernul din ei insisi. Privirea naratorului patrunde pana in adancul sufletului omenesc pentru a aduce la lumina slabiciunile lor, nevoia de iubi si de a crede, speranta ca poate mai exista scapare si mantuire.


Carti similare cu Recviem pentru un vis

Cusătoresele

Cusătoresele

de Emilia Muller

mai mult
Piercing

Piercing

de Ryu Murakami

mai multRecenzii

bogdan.balostin bogdan.balostin pe 2015-11-15 16:21:26 Rating:

Primul meu gând în prezentarea acestei cărți este că nici nu știu de unde să încep. Recviem pentru un vis nu este o lectură ușoară; este o descriere dureroasă a declinului celor patru personaje principale scrisă într-un stil de maraton, fără multe semne de punctuație, fără linii de dialog, aproape fără paragrafe. Unele capitole sunt formate dintr-un singur paragraf. Și e confuz. Să nu...

Citeste mai mult

Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!
Membrii care au citit cartea

bogdan.balostin
Recenzii: 31
Carti citite: 14