Marturia

scrisa de Anita Shreve

Marturia de Anita Shreve Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Marturia 17.9 lei *
Marturia 23.02 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: ALL
Autor (i): Anita Shreve
Numar de pagini: 336 pagini
ISBN: 978-973-724-248-8
Anul aparitiei: 2010
Descriere: La Academia Avery – o prestigioasa scoala-internat – directorului ii parvine o inregistrare video: o catastrofa la pachet. Mai socante decat actele sexuale inregistrate pe banda sunt varstele elevilor, fata aflata in centrul actiunii avand doar paisprezece ani. Adevarata cutie a Pandorei, caseta dezlantuie la nivelul micii comunitati o furtuna de vinovatii secrete.

In ciuda evidentelor, inregistrarea video mai degraba naste intrebari decat ofera raspunsuri. Cum de s-a intamplat asa ceva? Cine este de vina? Poate un moment de ratacire sa distruga viitorul tuturor celor implicati? Pe masura ce corul vocilor devine un crescendo, va iesi treptat la iveala adevarul celor intamplate in acea noapte.

Anita Shreve exploreaza cu sensibilitate lucida drama gesturilor iremediabile, a consecintelor extreme si a bunelor intentii care ne pot impinge spre cele mai cumplite fapte.

"Un roman exploziv, care vorbeste sincer si taios despre privilegii, comunitate, vinovatie si tentatie…” - Times Literary Supplement

"O denuntare violenta a tuturor abuzurilor sistemului, in linia Donnei Tartt, a lui Alison Lurie si chiar a lui Ian McEwan.” - Sunday Herald


Carti similare cu Marturia

Istoria secreta

Istoria secreta

de Donna Tartt

mai mult
In numele sangelui nespurcat

In numele sangelui...

de Arturo Perez-Reverte

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!
Membrii care au citit cartea

ancalexe
Recenzii: 0
Carti citite: 23