Tablou pentru o poveste de dragoste

scrisa de Richard Milward

Tablou pentru o poveste de dragoste de Richard Milward Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Tablou pentru o poveste de dragoste 7 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Pandora-M
Autor (i): Richard Milward
Traducator (i): Raluca Maria Dumitru
Numar de pagini: 320 pagini
ISBN: 978-973-88901-3-8
Anul aparitiei: 2010
Descriere: "Dupa ce am citit Trainspotting a lui Irvine Welsh, am scris si eu, ca replica, o prima carte Insane Doubts, desi habar n-aveam de sex sau droguri, abia daca apucasem sa beau un pic. Am trimis manuscrisul unei edituri, care mi-a raspuns: «Cum dracu’ vrei sa ne convingi ca ai doar …12 ani?». Asa ca mi-am dat foc certificatului de nastere."

Conceput sub forma unui bloc compact si scris parca dintr-un foc continuu, Tablou pentru o poveste de dragoste urmareste drumul spre celebritate al lui Bobby Artistul, oferind in acelasi timp un portret viu si carismatic al unei lumi imbibate de droguri, plina de fantezie si profund disfunctionala.
Eroii lui Milward, desi pe buza prapastiei, izbutesc, in marea lor majoritate, sa se salveze ca prin miracol de la colaps. Si Bobby Artistul – un fel de Klimt ingenuu –, si Johnnie gasesc taria sa se sustraga drogurilor si mortii, incepand o noua viata, iar partenerele lor, Georgie si Ellen, doldora de iubire, le stimuleaza apetitul pentru existenta si normalitate.

Un roman impresionant, despre generozitate, nenoroc, curaj, inocenta si melancolie, un semn clar ca niciodata, nici chiar in cea mai rea dintre lumile posibile, meciul nu este deloc pierdut, atata vreme cat exista iubire.

"Cartea viitorului." The Times

"Un romancier cu o mare forta emotionala si o maiestrie de neegalat." Irvine Welsh, The Guardian


Carti similare cu Tablou pentru o poveste de dragoste

Păcăleală

Păcăleală

de Domenico Starnone

mai mult



Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!