Delir

scrisa de Laura Restrepo

Delir de Laura Restrepo Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Delir 13 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Humanitas Fiction
Autor (i): Laura Restrepo
Traducator (i): Gabriela Ionescu
Numar de pagini: 280 pagini
ISBN: 973-50-1344-4
Anul aparitiei: 2006
Descriere: Roman distins in anul 2004, in Spania, cu Premiul Alfaguara (acordat de Jose Saramago ca presedinte al juriului) si in 2006, in Italia, cu Premiul Grinzane Cavour pentru literatura straina.

In Columbia fascinanta, dar stigmatizata de violenta, o femeie se revolta impotriva ipocriziei tuturor. Singura ei arma este construirea unei lumi proprii, retragerea in spatele zidurilor groase ale nebuniei. Barbatul care o iubeste o urmeaza in aceasta lume periculoasa: patrunde in trecutul ei si, in cautarea limanului dorit, deschide o adevarata cutie a Pandorei. Pentru ca nebunia unui singur om poate fi imaginea rasturnata a nebuniei unei intregi societati care nu-si mai regaseste in oglinda adevaratul chip, fara fard si false pudori.


Carti similare cu Delir

Intrarea soarelui

Intrarea soarelui

de Cecilia Stefanescu

mai mult
Îți promit libertatea

Îți promit libertatea

de Laurent Gounelle

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!