Afacerea rafael

scrisa de Iain Pears

Afacerea rafael de Iain Pears Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Afacerea rafael 3 lei *
Afacerea rafael 6 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Nemira
Autor (i): Iain Pears
Traducator (i): Alexandra Danila
Numar de pagini: 228 pagini
ISBN: 978-973-143-224-3
Anul aparitiei: 2008
Descriere: Afacerea Rafael este primul volum din seria de romane politiste Misterele Italiene, a caror intriga se petrece in lumea artei.

Comisarul Taddeo Bottando, impreuna cu adjunctul sau, Flavia, de la departamentul de fraude si furt de obiecte de arta al politiei din Roma, se confrunta cu un caz incredibil. Un tanar istoric de arta, Jonathan Argyll, arestat pentru vagabondaj in timp ce se strecura intr-o mica biserica romana, afirma ca deasupra altarului acestei biserici se afla o capodopera de Rafael, ascunsa sub stratul unei picturi obscure de Carlo Mantini, un artist mediocru din secolul al XVIII-lea.

Cand tanarul englez isi face cunoscuta descoperirea, tabloul dispare, apoi reapare la Londra, de unde guvernul italian il rascumpara la licitatie cu un pret exorbitant. “Il Generale” Bottando crede ca totul este o mare escrocherie si, ajutat de Flavia si de Argyll, incepe o ancheta care dezvaluie rivalitati politice si interese financiare.


Carti similare cu Afacerea rafael

Garzile mortii

Garzile mortii

de John Sandford

mai mult
Misterele berlinului

Misterele berlinului

de Joseph Kanon

mai mult
Tabloul pierdut

Tabloul pierdut

de Jonathan Harr

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri

Alte carti ale autorului

Misterul tiziano

Misterul tiziano


mai mult

Cercul crucii

Cercul crucii


mai mult


Poll

Votati cartea lunii!