Unde sunt? > Acasa > Carti > Carti Thriller/Horror > Frica

Frica

scrisa de Michael Crichton

Frica de Michael Crichton Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Frica 17.36 lei *
Frica 28 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Polirom
Autor (i): Michael Crichton
Numar de pagini: 616 pagini
ISBN: 973-46-0183-0
Anul aparitiei: 2005
Descriere: Traducere si note de Iulia Gorzo.
Dupa sfirsitul Razboiului Rece, amenintarea terorismului international nu provoaca suficienta frica. Statul global are nevoie de o catastrofa iminenta pentru a-si controla cetatenii. "Negustorii fricii” au inventat incalzirea globala. Ecoterorismul a intrat in actiune. Si provoaca: furtuni si inundatii, cutremure si tsunamiuri. In toata lumea s-a instaurat climatul fricii. Unde vom ajunge?
Publicat in America spre sfirsitul anului 2004, Frica a devenit imediat bestseller, cu atit mai mult cu cit contine o uluitoare – si sumbra! – premonitie: imensa tragedie provocata in Asia de Sud-Est de valurile tsunami. Romanul lui Crichton atinge un subiect "fierbinte” in ultimele decenii: incalzirea globala. Purtindu-si cititorul de pe strazile Parisului pe ghetarii Antarcticii si in exoticele si periculoasele Insule ale lui Solomon, Frica te tine cu sufletul la gura de la prima la ultima pagina, constituindu-se intr-un comentariu incisiv asupra manipularii informatiei astazi.


Carti similare cu Frica

Marker

Marker

de Robin Cook

mai mult
Asociatul

Asociatul

de John Grisham

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri

Alte carti ale autorului

Sfera

Sfera


mai mult

Next

Next


mai mult


Poll

Votati cartea lunii!