Adevarata enciclopedie a prezentului. mic tratat pentru generatia tatuaj

scrisa de Oliver Kuhn, Alexandra Reinwarth, Axel Frohlich

Adevarata enciclopedie a prezentului. mic tratat pentru generatia tatuaj de Oliver Kuhn, Alexandra Reinwarth, Axel Frohlich Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Adevarata enciclopedie a prezentului. mic tratat pentru generatia tatuaj 7 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Nemira
Autor (i): Oliver Kuhn, Alexandra Reinwarth, Axel Frohlich
Traducator (i): Mihai Moroiu
Numar de pagini: 288 pagini
ISBN: 978-973-143-227-4
Anul aparitiei: 2008
Descriere: Bun-venit in generatia tatuaj! Remake-uri si reality show-uri, inimi singuratice si maniaci de sudoku, bucatari cu buza de iepure si top-modele cu silicoane; ca si cum viata nu ar fi oricum suficient de grea, suntem bombardati zilnic cu toti idolii falsi, uneori amuzanti, alteori absolut rudimentari. Adesea ne simtim prea singuri in fata unei asemenea defilari grotesti. Ce anume ar trebui sa-mi placa? De ce anume trebuie sa ma feresc? Totul in Adevarata enciclopedie a prezentului, adevaratul ghid al generatiei i-pod si al parintilor ei. Si tineti seama: "Pirssssingul in limbha poate influenssa neghatif pronunssia!"

Societatea produce pe banda trenduri, vedete si fenomene fanteziste si superficiale – fiind in acelasi timp o consumatoare docila a propriului sau scandal, a acestei desavarsite dezordini. Cele mai delirante manifestari ale vremurilor noastre – de la A la Z.

"Cinism si umor turbat, spirit fara... spirit, epoca aberatiilor lexicale: Adevarata enciclopedie a prezentului." Westdeutsche Zeitung


Carti similare cu Adevarata enciclopedie a prezentului. mic tratat pentru generatia tatuaj

Staying in a castle

Staying in a castle

de Michael Maab

mai mult
Emil si detectivii

Emil si detectivii

de Erich Kastner

mai mult



Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!