Mica Enciclopedie Lykke

scrisa de Meik Wiking

Mica Enciclopedie Lykke de Meik Wiking Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Mica Enciclopedie Lykke 27.99 lei *
Mica Enciclopedie Lykke 37.42 lei *
Mica Enciclopedie Lykke 49.9 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Litera
Autor (i): Meik Wiking
Numar de pagini: 288 pagini
ISBN: 978-606-33-2262-4
Anul aparitiei: 2017
Descriere: Lykke (Luu-kah) (substantiv): Fericire

ESTE UȘOR DE ÎNȚELES DE CE DANEMARCA ESTE NUMITĂ ADESEA CEA MAI FERICITĂ ȚARĂ DIN LUME: NU DOAR CĂ PĂSTREAZĂ UN ECHILIBRU PERFECT ÎNTRE MUNCĂ ȘI VIAȚĂ PERSONALĂ , ÎN PLUS, ÎNVĂȚĂMÂNTUL SUPERIOR ESTE GRATUIT, IAR TRENURILE AJUNG LA TIMP, ŞI ÎN CASELE DE AICI SE APRIND MAI MULTE LUMÂNĂRI DECÂT ORIUNDE ALTUNDEVA ÎN LUME.
Şi nimeni nu ştie mai multe despre fericire – pe care danezii o numesc lykke – decât Meik Wiking, director al Institutului de Cercetare a Fericirii din Copenhaga şi autor al senzaţionalului bestseller Mica enciclopedie Hygge. Dar el crede că, deşi putem învăţa de la danezi despre cum să îţi găseşti împlinirea, cheile spre fericire se află, de fapt, răspândite pe tot globul.
Meik ne poartă într-o vânătoare de comori pentru a deschide porţile către o viaţă mai bună. De la cum ne petrecem timpul atât de preţios, la cum relaţionăm cu vecinii şi cum gătim cina, adună dovezi, poveşti şi ponturi din cele mai fericite colţuri ale lumii. Iată ghidul complet despre cum putem descoperi ceva mai multă lykke în viaţa noastră.


Carti similare cu Mica Enciclopedie Lykke

Staying in a castle

Staying in a castle

de Michael Maab

mai mult
Rhs encyclopedia of plants and flowers

Rhs encyclopedia of...

de Christopher Brickell

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!