Arta de a trai in oras

scrisa de Stafford Cliff, Gilles de Chabaneix

Arta de a trai in oras de Stafford Cliff, Gilles de Chabaneix Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Arta de a trai in oras 37.73 lei *
Arta de a trai in oras 63.7 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Humanitas
Autor (i): Stafford Cliff, Gilles de Chabaneix
Traducator (i): Dana Ligia Ilin
Numar de pagini: 256 pagini
ISBN: 978-973-50-1908-2
Anul aparitiei: 2008
Descriere: "O carte despre diferente, despre felul in care arhitectura si topografia diferitelor orase influenteaza obiceiurile locuitorilor si le definesc casele."

Texturi, materiale, culori, locuri si oameni - intr-un extraordinar eseu fotografic. Vederi panoramice din intreaga lume si imagini - cele mai multe inedite - din mansarde newyorkeze, vile elegante din San Francisco si Los Angeles, superbe apartamente pariziene, napolitane, sau din Amsterdam, Roma, Barcelona, Istanbul, Cairo, Tokio, din care se degaja interesul pentru traiul sofisticat. Volumul acorda o mare atentie detaliilor decorative: de la ornamentele de pe fatadele cladirilor venetiene sau londoneze pana la dispunerea aranjamentelor florale in functie de alura, finisajul, pozitia obiectelor din jur, la decoratii murale originale sau obiecte cu forme si culori interesante.

Imaginile lui Gilles de Chabaneix vorbesc despre viata noastra citadina, concentrandu-se asupra "vietii strazii" peste tot in lume si mai ales asupra felului unic in care oamenii isi creeaza propria ambianta.

Arta de a trai in oras, o autentica coffee table book si o rafinata lifestyle book este o minunata sursa de inspiratie pentru arhitecti, designeri si proprietari deopotriva.


Carti similare cu Arta de a trai in oras

Aleea clasicilor

Aleea clasicilor

de Calina Trifan

mai mult
Brancusi - o biografie (prima biografie completa aparuta in al cinzecilea an de la moartea artistului)

Brancusi - o biografie...

de Alexandru Buican

mai mult
Istoria benzii desenate romanesti

Istoria benzii...

de Alexandru Ciubotariu, Dodo Nita

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!