Succesul detaliilor. cartea tehnica a tinutei masculine

scrisa de Mihaela Berciu

Succesul detaliilor. cartea tehnica a tinutei masculine de Mihaela Berciu Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Succesul detaliilor. cartea tehnica a tinutei masculine 56 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: brightImage
Autor (i): Mihaela Berciu
Numar de pagini: 160 pagini
ISBN: 9786069223109
Descriere: Al doilea volum publicat de consultantul de imagine Mihaela Berciu reprezinta un ghid profesionist de tinuta masculina, dedicate barbatilor din mediul profesional, care, intelegand importanta imaginii pe care o proiecteaza in mediul de afaceri si nu numai, vor sa isi construiasca tinuta profesionala si personala ideala.

Pornind de la “vocabularul”  de baza al tinutei masculine, volumul detaliaza toate elementele care completeaza si desavarsesc armonios atat ansamblul vestimentar cat si atitudinea, comportamentul, si gestica barbatului modern din mediul profesional.

Subintitulat „Cartea tehnica a tinutei masculine”, volumul Sucesul detaliilor prezinta  informatiile intr-un stil concis si bine structurat;  pe parcursul celor patru sectiuni, sunt descrise in amanunt toate aspectele unei imagini profesionale impecabile, dublate de exemple, imagini, desene si sfaturi practice.

“Drumul ascendent spre o cariera remarcabila este garantat de o tinuta impecabila. Succesul sta in detalii – pentru ca detaliile fac diferenta – iar diferenta ii evidentiaza pe adevaratii profesionisti”- Mihaela Berciu.

Ion Ţiriac: „Volumul de fata este tocmai o punctare a elementelor esentiale in construirea unei tinute profesionale. Consider ca autoarea, intr-un stil corect, accesibil si fara expuneri voit didacticiste, a reusit sa transmita informatiile utile oricarui barbat care doreste sa isi cultive o imagine de succes. Salut un astfel de demers educativ, mai mult decat necesar in randul publicului din Romania”.


Carti similare cu Succesul detaliilor. cartea tehnica a tinutei masculine

Postere romania - panorama cetatii

Postere romania -...

de Mihai Moiceanu

mai mult
Romania - semne ale credintei (editie bilingva romana/engleza)

Romania - semne ale...

de Cristian Tabara

mai mult
Teatrul marathon

Teatrul marathon

de Stefan Caraman

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!