Fantasmele erotice ale barbatilor

scrisa de Nancy Friday

Fantasmele erotice ale barbatilor de Nancy Friday Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
Editura: Trei
Autor (i): Nancy Friday
Traducator (i): Monica Serban
Numar de pagini: 560 pagini
ISBN: 973-707-105-0
Anul aparitiei: 2006
Descriere: „In fantezia mea de baza apare acelasi decor — o zona impadurita langa un izvor, cu un mal plin de iarba. Trei adolescente stau pe iarba. Eu le urmaresc din spatele unui copac de pe partea cealalta a raului. Rareori intru in contact cu ele, de obicei privesc si ascult. Uneori isi dau jos dresurile […] Una, de exemplu, poarta portjartier, in timp ce alta niste simple benzi adezive. […]. O data sau de doua ori am fost martorul unor scene de lesbianism delicat. Cateodata chiar se masturbeaza!…“

Fantasma de mai sus este una dintre cele mai „nevinovate“ din carte. Grupate pe capitole, fantasmele a 200 de barbati din cei 3000 intervievati sunt prezentate cititorului fara cenzura, in limbajul cel mai direct. Efectul erotic este de extrema intensitate atat pentru barbati, cat si pentru femei.

Ziarista Nancy Friday a devenit celebra inca de la prima sa carte, My Secret Garden (1973), unde prezinta fanteziile sexuale ale femeilor, care s-a vandut in peste doua milioane de exemplare. Urmatoarele sale carti s-au bucurat de un succes comparabil.

Ea scrie:
In timp ce fanteziile sexuale ale multor barbati mi-au oferit placere si mi-au starnit emotii dupa prima lectura, altele […]. m-au speriat. Revarsarile lor necenzurate pareau ca vor sa ma socheze […].. M-am trezit in postura sotului victorian care-si incuraja sotia sa-i marturiseasca tot ce simte, iar cand aceasta se conforma, sfarsea prin a fi parasita.
Fantezia reprezinta a o harta a dorintei, a puterii, a eliberarii si a lucrurilor obscure; calea de navigare pe care o inventam pentru a ne strecura printre recifurile anxietatii, ale sentimentului de vina si ale inhibitiei. Este un rezultat al activitatii constientului, cauzat insa de presiunile inconstientului. Fascinatia nu provine din bizareria fantasmelor noastre, ci din concretetea lor; fiecare dintre ele ne ofera a imagine coerenta si consistenta a personalitatii — a inconstientului — persoanei care a inventat-o, chiar daca individul respectiv o considera doar o toana de moment.


Carti similare cu Fantasmele erotice ale barbatilor

Revelatia

Revelatia

de Sylvia Day

mai mult
Castele de carton

Castele de carton

de Almudena Grandes

mai mult
Femei

Femei

de Charles Bukowski

mai mult



Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!