Potentialul erotic al sotiei mele

scrisa de David Foenkinos

Potentialul erotic al sotiei mele de David Foenkinos Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Potentialul erotic al sotiei mele 4.6 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Humanitas
Autor (i): David Foenkinos
Traducator (i): Dan Radulescu
Numar de pagini: 160 pagini
ISBN: 978-973-50-2431-4
Anul aparitiei: 2009
Descriere: Editia a II-a

In Parisul zilelor noastre, un colectionar cu nume de erou grec, Hector, are, ca toti colectionarii, mari probleme cu ideea de unic. Confruntarea cea mare - in care eroul nostru va trebui sa-si arate toate calitatile de luptator - este cu ea, femeia unica a vietii lui, intalnita, cum se intampla adesea, in fata unei carti. Daca viata de colectionar are drame, umilinte si triumfuri demne de marile istorii ale Antichitatii, viata de sot cere un eroism pe care numai eroismul sotiei l-ar putea intrece. Care sunt incercarile prin care trec cei doi veti afla din aceasta epopee eroti-comico-satirica, scrisa cu savori de sampanie frantuzeasca.

Pariul criticului: Oricat de sobri ati fi din fire si oricat de rea ar fi perioada prin care treceti, citind cartea va va apuca rasul. Si daca sotia/sotul dvs. va intreaba „De ce razi?" nu-i raspundeti, dati-i cartea. Inca o precizare: povestea ii va amuza si pe cititorii necasatoriti.


Carti similare cu Potentialul erotic al sotiei mele

Morcoveata

Morcoveata

de Jules Renard

mai mult
Loterie

Loterie

de Patricia Wood

mai mult



Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!