Cavalerii in alb si negru

scrisa de Jack Whyte

Cavalerii in alb si negru de Jack Whyte Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
Editura: Nemira
Autor (i): Jack Whyte
Traducator (i): Adriana Badescu
Numar de pagini: 640 pagini
ISBN: 978-973-143-031-7
Anul aparitiei: 2007
Descriere: In 1088, tanarul cavaler Hugues de Payens este initiat in secretele Ordinului Renasterii din Sion, care considera ca Biserica Crestina este „o creatie lipsita de temei... construita pe un mit”.

Fondat de iudeii care au fugit din calea ocupantilor romani, Ordinul crede ca adevarul despre Iisus si despre inceputurile crestinismului zace ascuns sub Templul din Ierusalim. Cand papa Urban cheama crestinatatea la cruciada pentru a elibera Tara Sfanta din mainile musulmanilor, Ordinul nu rateaza ocazia de a incerca sa recupereze aceste documente stravechi si il trimite pe Hugues de Payens, alaturi de alti oameni de incredere, sa se alature cruciatilor.

Dupa sangeroasa cucerire a Ierusalimului, Hugues fondeaza un nou ordin monahal, al unor calugari-luptatori, care sa-i serveasca drept paravan pentru sapaturile sub temelia Templului. Astfel se declanseaza o cursa contra cronometru pentru descoperirea comorii ascunse, inainte ca Biserica sa afle despre adevaratele activitati ale noului ordin.


Carti similare cu Cavalerii in alb si negru

Ciresarii (vol. 2) - castelul fetei in alb

Ciresarii (vol. 2) -...

de Constantin Chirita

mai mult
Pardaillan si fausta

Pardaillan si fausta

de Michel Zevaco

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!