Confesiunile unei femei

scrisa de Debra Dean

Confesiunile unei femei de Debra Dean Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Confesiunile unei femei 13.7 lei *
Confesiunile unei femei 16.03 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Nemira
Autor (i): Debra Dean
Traducator (i): Marina Radu
Numar de pagini: 256 pagini
ISBN: 978-606-8073-58-3
Anul aparitiei: 2009
Descriere: Debra Dean, autoarea bestseller-ului Madonele din Leningrad, prezinta o colectie uimitoare de 10 povestiri in care se remarca un talent literar deosebit. Mai mult de jumatate dintre istorisirile din Confesiunile unei femei nu au mai fost publicate inainte.

In New York City, vecinii lasa garda jos pentru un papusar naiv, care descopera cat de cruda poate fi viata in metropola americana. O actrita se intoarce acasa in Louisiana pentru a-si ajuta mama autoritara, dar si alcoolica sa scape de viciu. Un mandatar din Seatle isi priveste viata din spatele flaconului cu Prozac. Debra Dean insasi are nevoie de ajutorul unui psiholog pentru a traversa o perioada dificila din viata.

Cititorii vor aprecia aceste povesti spumoase, in care se regasesc cu totii, pe care le-au considerat bizare sau fara importanta, dar care, in realitate, au puterea de a le schimba intreaga viata.


Carti similare cu Confesiunile unei femei

Prietenul nevazut

Prietenul nevazut

de Cecelia Ahern

mai mult
Al treilea cerc

Al treilea cerc

de Amanda Quick

mai mult
Eden pass

Eden pass

de Sandra Brown

mai multRecenzii

o9iubire o9iubire pe 2011-05-05 18:07:39 Rating:

“Confesiunile unei femei” de Debra Dean este o colectie de 10 povestiri, in care autoarea isi spune punctual de vedere, sentimentele si trairile, pana in cele mai nebanuite amanunte.
Cea de a noua confesiune poarta si titlu cartii. Este relatarea femeii asupra vietii ei particulare, a trairilor si emotiile cu care se confrunta. Desi stie ca s-a mutat, ii trimite o scrisoare dupa...

Citeste mai mult

Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!
Membrii care au citit cartea

o9iubire
Recenzii: 41
Carti citite: 58