Fundatie si haos

scrisa de Isaac Asimov

Fundatie si haos de Isaac Asimov Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
Editura: Teora
Autor (i): Isaac Asimov
Descriere: A Doua Trilogie a Fundatiei: Teama Fundatiei

Fundatia lui Isaac Asimov reprezinta un varf al SF-ului mondial. Istorie monumentala a unui imperiu galactic intrat in declin si a societatii secrete de savanti care, folosind psihoistoria, incearca sa scurteze inevitabila Epoca Intunecata ce va urma, Fundatia a lansat multe dintre temele familiare ale SF-ului modern.

Decesul lui Asimov petrecut in 1993 anunta cu o tragica siguranta ca minunata lui saga neterminata nu avea nicicand sa fie adusa la un final pe masura maretiei conceptului. Pana acum! Cu acordul reprezentantilor patrimoniului Isaac Asimov, trei dintre cei mai buni scriitori de SF ai zilelor noastre si prieteni apropiati ai lui Asimov, Gregory Benford, Greg Bear si David Brin, au colaborat pentru a incheia saga pe care iubitul Mare Maestru n-a mai apucat s-o incheie.


Carti similare cu Fundatie si haos

Extraterestrul

Extraterestrul

de Raymond F. Jones

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!
Membrii care au citit cartea

Mircea B
Recenzii: 0
Carti citite: 20