Unde sunt? > Acasa > Carti > Literatura universala > Posta

Posta

scrisa de Charles Bukowski

Posta de Charles Bukowski Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
Editura: Polirom
Autor (i): Charles Bukowski
Traducator (i): Sorin Ghergut
Numar de pagini: 256 pagini
ISBN: 973-681-579-X
Anul aparitiei: 2004
Descriere: „Chinuit de functionarii de la posta, cu regulamentele lor stupide si muntii de hartoage, inadaptabilul Henry Chinaski pare adesea un inger de lumina. Refuzul sau constant de a-si lingusi supraveghetorii obtuzi si respingatori il face pana si pe acest afemeiat betiv si spurcat la gura sa para un model de echilibru in dezumanizarea feroce si atotstapanitoare a Los Angeles-ului.” (Valentine Cunningham)

„Metafora evidenta a societatii inchistate de regulile ei, oficiul postal se inalta ca un moloh aseptic, opunandu-se implacabil unei libertati care nu poate fi obtinuta decat prin libertinaj si licentiozitate. Scrisa in 1971, «Posta» este, cu siguranta, cea mai buna carte a unui scriitor care a facut din automarginalizare si din critica violenta a visului american marca inconfundabila a stilului sau, fara sa renunte insa la o ironie superioara, care se intoarce adesea asupra personajului principal.” (La Republica)


Carti similare cu Posta

Cronica unei morti anuntate

Cronica unei morti...

de Gabriel Garcia Marquez

mai mult
Diavolul de calugarita

Diavolul de calugarita

de F. W. Koebner

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!
Membrii care au citit cartea

fata_verde
Recenzii: 0
Carti citite: 86

smaranda
Recenzii: 0
Carti citite: 44