Unde sunt? > Acasa > Carti > Literatura universala > Posta

Posta

scrisa de Charles Bukowski

Posta de Charles Bukowski Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
Editura: Polirom
Autor (i): Charles Bukowski
Traducator (i): Sorin Ghergut
Numar de pagini: 256 pagini
ISBN: 973-681-579-X
Anul aparitiei: 2004
Descriere: „Chinuit de functionarii de la posta, cu regulamentele lor stupide si muntii de hartoage, inadaptabilul Henry Chinaski pare adesea un inger de lumina. Refuzul sau constant de a-si lingusi supraveghetorii obtuzi si respingatori il face pana si pe acest afemeiat betiv si spurcat la gura sa para un model de echilibru in dezumanizarea feroce si atotstapanitoare a Los Angeles-ului.” (Valentine Cunningham)

„Metafora evidenta a societatii inchistate de regulile ei, oficiul postal se inalta ca un moloh aseptic, opunandu-se implacabil unei libertati care nu poate fi obtinuta decat prin libertinaj si licentiozitate. Scrisa in 1971, «Posta» este, cu siguranta, cea mai buna carte a unui scriitor care a facut din automarginalizare si din critica violenta a visului american marca inconfundabila a stilului sau, fara sa renunte insa la o ironie superioara, care se intoarce adesea asupra personajului principal.” (La Republica)


Carti similare cu Posta

Josefine si eu. o povestire

Josefine si eu. o...

de Hans Magnus Enzenberger

mai mult
Masenka

Masenka

de Vladimir Nabokov

mai mult
Excomunicatorul

Excomunicatorul

de Dery Tibor

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!
Membrii care au citit cartea

Sorin 22
Recenzii: 0
Carti citite: 152

smaranda
Recenzii: 0
Carti citite: 44

fata_verde
Recenzii: 0
Carti citite: 86