Autoportretul scriitorului ca alergator de cursa lunga

scrisa de Haruki Murakami

Autoportretul scriitorului ca alergator de cursa lunga de Haruki Murakami Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Autoportretul scriitorului ca alergator de cursa lunga 21.71 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Polirom
Autor (i): Haruki Murakami
Traducator (i): Iuliana Oprina
Numar de pagini: 240 pagini
ISBN: 978-973-46-1556-8
Anul aparitiei: 2009
Descriere: Autoportretul scriitorului ca alergator de cursa lunga (2007) este un volum compus din fragmente de jurnal adaptate, eseuri mai vechi si amintiri, pe un ton neasteptat de vesel si totusi intim, in care autorul isi concentreaza atentia asupra unui subiect deosebit: alergarea pe distante foarte lungi, un stil de viata pe care Murakami insusi l-a adoptat. Este un subiect radical diferit de cele cu care cititorii fideli s-au obisnuit pana acum, lipsit de tentele fabuloase sau suprarealiste. Este, dimpotriva, o carte despre incrancenarea extrema a unui spirit uman care isi infrange slabiciunile sistematic si isi exerseaza vointa dincolo de culmile banuite.

„Autoportretul scriitorului... este o explicatie plina de gratie pe care Murakami o ofera pentru multe dintre ideile obsedante din scrierile anterioare, redata prin abilitatea sa caracteristica de a face conexiuni neasteptate. Alergarea se poate rezuma intr-adevar la a pune un picior in fata altuia pe pamant, dar, cum deseori este cazul in opera autorului, obiectele terestre au tendinta de a-si lua zborul.” (New York Sun)

„Minunat scrisa si plina de aforisme uimitoare... Oricine apreciaza perseverenta va fi incantat de acest volum.” (San Antonio Express-News)

„Autoportretul... este o carte sincera si vesela, scrisa pe un ton liber, cu digresiuni intamplatoare – la fel ca improvizatiile de jazz. La final nu poti ramane decat fermecat de simplitatea, de gratia neafectata a lui Murakami.” (The Observer)


Carti similare cu Autoportretul scriitorului ca alergator de cursa lunga

Berta Isla

Berta Isla

de Javier Marias

mai mult
Sa tai in piatra vie

Sa tai in piatra vie

de Abraham Verghese

mai mult
Ascuns la vedere

Ascuns la vedere

de Nuruddin Farah

mai mult



Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!




Membrii care au citit cartea

anna
Recenzii: 0
Carti citite: 126

alinuta
Recenzii: 0
Carti citite: 53