Jurnalul unei dadace

scrisa de Emma McLaughlin, Nicola Kraus

Jurnalul unei dadace de Emma McLaughlin, Nicola Kraus Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Jurnalul unei dadace 25.9 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Polirom
Autor (i): Emma McLaughlin, Nicola Kraus
Traducator (i): Alina Popescu
Numar de pagini: 456 pagini
ISBN: 978-973-46-0855-3
Anul aparitiei: 2007
Descriere: Un bestseller international devenit un film de succes (productie 2007), cu Scarlett Johansson in rolul principal.

Jurnalul unei dadace a fost intampinat de critica literara si de cititori cu un entuziasm aproape fara precedent, fiind declarat de catre New York Times bestsellerul anului 2002 si tradus pana in prezent in 32 de limbi. Succesul sau rasunator a dus la o ecranizare care ii are in rolurile principale pe Scarlett Johansson, Paul Giamatti si Laura Linney. Jurnalul unei dadace este povestea unei studente newyorkeze care munceste pentru a se putea intretine. Norocul pare sa-i surada cand i se propune sa aiba grija de Grayer, fiul in varsta de 4 ani al unei familii instarite din Manhattan. Vreme de noua luni, Nanny se lupta sa faca fata atat cerintelor slujbei, care intrec orice masura, cat si examenelor de absolvire. Insa cand aceasta servitute, pe care o accepta din afectiune pentru Grayer, ameninta sa-i afecteze echilibrul mental, se da in cele din urma batuta, nu fara a le da sotilor X un ultim sfat: sa-i ofere lui Grayer dragostea lor, nu substitute patetice precum jucarii, haine de firma sau vacante scumpe.

„Eroina din Jurnalul unei dadace este o Mary Poppins cu ironia lui Dorothy Parker.” (Time)

„O lectura obligatorie pentru parinti si personalul platit sa le tina locul, un divertisment savuros pentru restul lumii.” (Publishers Weekly)


Carti similare cu Jurnalul unei dadace

Zece mari economi

Zece mari economi

de Joseph A. Schumpeter

mai mult
Marketing international

Marketing international

de Constantin Sasu

mai mult



Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!




Membrii care au citit cartea

iris88
Recenzii: 9
Carti citite: 146