Business minds

scrisa de Tom Brown, Stuart Crainer

Business minds de Tom Brown, Stuart Crainer Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Business minds 46.6 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Publica
Autor (i): Tom Brown, Stuart Crainer
Numar de pagini: 328 pagini
ISBN: 978-973-887-491-6
Anul aparitiei: 2008
Descriere: Un aflux constant de idei noi redefineste modul in care managerii ar trebui sa actioneze. Ideile conteaza. Ele pot schimba organizatiile si felul in care acestea concureaza intre ele; ideile pot schimba pentru totdeauna bunurile pe care le producem, serviciile pe care le oferim si felul in care lucram. Aceasta carte prezinta cele mai noi moduri de gandire direct de la 40 dintre cei mai influenti ganditori de afaceri.
Cele mai bune idei de la 40 dintre cei mai importanti ganditori de business din lume, intr-o singura carte! Contine interviuri cu lideri din toate domeniile de afaceri, de la marketing la strategie, de la organizare la leadership. Ofera analize profunde si incitante pentru fiecare manager si fiecare afacere. Business minds este sansa ta de a afla ce au de spus cele mai inteligente minti despre lumea managementului. Este o oportunitate unica de a te angaja intr-o conversatie continua cu o intreaga lume de idei. O sansa de a reflecta asupra modelului tau de afaceri si de a te inarma cu cele mai noi idei pentru a-ti pastra mintea in forma.


Carti similare cu Business minds

Economia crizelor

Economia crizelor

de Nouriel Roubini, Stephen Mihm

mai mult
Tată bogat, tată sărac. Educaţia financiară în familie

Tată bogat, tată...

de Robert T. Kiyosaki

mai mult
Marketing international

Marketing international

de Constantin Sasu

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!