Sushi pentru incepatori

scrisa de Marian Keyes

Sushi pentru incepatori de Marian Keyes Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Sushi pentru incepatori 20 lei *
Sushi pentru incepatori 20.7 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Polirom
Autor (i): Marian Keyes
Traducator (i): Ioana Mihaela Carstea
Numar de pagini: 656 pagini
ISBN: 978-973-46-0806-5
Anul aparitiei: 2007
Descriere: Un nou roman semnat de una dintre cele mai apreciate si mai bine vandute scriitoare irlandeze, Marian Keyes, ale carei carti sunt traduse in peste 30 de limbi!

Cu Sushi pentru incepatori, patrundem in lumea stralucitoare a revistelor glossy, impreuna cu Lisa Edwards, un redactor de moda dur si rasfatat de soarta din Londra. Atunci cand obtine o avansare, Lisa isi inchipuie ca asta se va concretiza in si mai multe invitatii la petreceri exclusiviste, fotografii la rubricile mondene si acces nelimitat la marile prezentari de moda. In schimb, se trezeste „exilata”, cu tot cu garderoba ei Prada, tocmai la Dublin, unde va trebui sa lanseze o noua revista, cu ajutorul asistentei sale, Ashling, care este absolut incantata de slujba ei proaspat dobandita pana caind isi da seama ce inseamna sa lucreze alaturi de Lisa. In plus, vechea amica a lui Ashling, Clodagh, traverseaza o criza existentiala: desi visul ei de fericire casnica suburbana s-a implinit, simte nevoia irezistibila de a rupe vraja. Pare aproape imposibil ca trei femei atat de diferite sa ajunga sa se inteleaga, dar sa nu uitam ca ne aflam la Dublin...

„Pe masura ce personajele imaginate de Marian Keyes, cea mai bine vanduta autoare britanica de chick-lit, evolueaza si intra in relatie unele cu altele, este din ce in ce mai greu sa te desparti de ele. Un roman a carui lectura este o adevarata incantare.” (Publishers Weekly)

„Ultima carte a lui Marian Keyes aduce in scena doua femei de cariera ambitioase si o a treia cufundata intr-un vis de fericire domestica. Toate ingredientele genului chick-lit sunt prezente aici intr-un amestec irezistibil.” (Booklist)


Carti similare cu Sushi pentru incepatori

Clubul privat

Clubul privat

de Leonie Fox

mai mult
La shopping si nu regret. manual de stil pe timp de criza

La shopping si nu...

de Marjorie Hillis

mai mult



Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!




Membrii care au citit cartea

anna
Recenzii: 0
Carti citite: 126

MalinaRusu
Recenzii: 0
Carti citite: 17

mischa
Recenzii: 0
Carti citite: 11