Bazele medicinei de familie. Editia a III-a

scrisa de Adrian Restian

Bazele medicinei de familie. Editia a III-a de Adrian Restian Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Bazele medicinei de familie. Editia a III-a 218 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Medicala
Autor (i): Adrian Restian
Numar de pagini: 1897 pagini
Anul aparitiei: 2009
Descriere: Progresul din ce in ce mai rapid al stiintei contemporane ne obliga sa ne modificam din ce in ce mai des cunostintele, deprinderile si atitudinile pe care le utilizam in practica medicala. Pana nu de mult credeam ca nimic nu este mai peren decat adevarul stiintific.

In ultimul timp constatam insa ca nmic nu este mai schimbator si mai perfectibil decat adevarul stiintific. Multe din adevarurile de ieri au devenit astazi niste erori. Multe din adevarurile de ieri au devenit astazi niste erori. De aceea pentru a putea rezolva cat mai bine problemele extrem de complicate cu care suntem confruntati, trebuie sa ne insusimsi sa ne aplicam in practica medicala cele mai noi descoperiri ale stiintelor medicale.

Aceasta ne-a obligat sa revizuim intregral Bazele Medicinei de Familie, deoarece aproape ca nu exista domeniu in care sa nu se fi schimbat ceva foarte important in ultimii ani. Aproape ca nu exista boala in care sa nu fi aparut metode noi de diagnostic si tratament, sa nu fi mijloace de prevenire si tratament si alte ghiduri de practica medicala, care au modificat de multe ori radical conceptiile noastre anterioare. Cu ajutorul lor putem obtine rezultate mult mai bune. Cu ajutorul lor putem obtine rezultate mult mai bune. De aceea daca vrem sa ridicam prestigiul medicinei de familie, va trebui sa ne insusim si sa aplicam in practica medicala cele mai noi dupa cativa ani si acestea vor fi depasite si va trebui sa ne insusim alte conceptii si alte idei. De aceea dupa 4-5 ani va trebui scrisa o alta editie a Bazelor Medicinei de Familie si apoi o ala editie, pentru ca progresul stiintific nu se opreste niciodata si exigentele societatii contemporane devin din ce in ce mai mari.


Carti similare cu Bazele medicinei de familie. Editia a III-a

Vinul - un aliment esential pentru sanatatea ta

Vinul - un aliment...

de Michel Montignac

mai mult
Diete pentru sanatatea inimii

Diete pentru sanatatea...

de Antonio M. Gotto, Lynne W. Scott, John P. Foreyt

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comentarii

andres pe 20.04.2015 18:37:00

Bună, Maria!
Cartea este disponibilă la Libris.ro. Vezi mai sus, în descriere linkul direct. (scurt: http://bit.ly/1blI1OW)


pop maria pe 20.04.2015 10:58:02

de unde sa achizitionez cartea,, bazele medicinii de familie- editia lll, va rog ajutati ma.


pop pe 20.04.2015 10:54:07

vreau sa achizitionez cartea ,, bazele medicinii de familie - adria restian editia lll


pop maria pe 20.04.2015 10:51:47

buna ziua , a s vrea sa achizitionez o carte ,,bazele medicinii de familie editia lll de adrian restian


Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!